19.09.2024

Т.нар. „разрешение“, което Великобритания била дала на Зеленски да обстрелва цели на руска територия с британски ракети „Сторм шадоу“ всъщност означава, че англичани ще стрелят по руски градове, включително Москва. И след като британците изстрелят ракета от Украйна по Русия, руски ракети би следвало да полетят към Лондон и Манчестър – това е съвсем логично и закономерно.

Това означава САЩ да започнат да изстрелват ракети от колониите си, които наричат „източен фланг на НАТО“, сред които е и България, на чиято територия са разположени американски бази. Естествено, колониалната администрация не е информирала туземното население какво точно има на разположение като въоръжение в тези бази и ние няма как да знаем какъв би бил отговорът на руската армия. Но най-вероятно е да бъдат унищожени обектите, от където Русия е атакувана, както и командните центрове на поръчителите, които в случая са НАТО, командвано от САЩ. Т.е. въпросните удари по територията на Русия биха предизвикали глобален конфликт с потенциал да бъде унищожена Европа. Това не изглежда много вероятно и затова считам, че въпросното „разрешение“, което Зеленски толкова очаква и за което така ревностно настоява, ще си остане в сферата на пропагандата и никакви ракети няма да бъдат изстрелвани. Просто предстои едно замеряне със закани и заплахи, а междувременно руската армия ще си напредва и постепенно ще утилизира личния състав и техниката на въоръжените сили на Украйна, а самият Зеленски в един момент просто ще стане излишен и ще бъде отстранен от власт по един или друг начин.

Важно е да се има предвид, че до момента никой не е казал ясно и категорично „позволяваме на Зеленски“. А и самата украинска армия не може да предприеме пуск на тези ракети, тъй като няма такива компетенции, нито обучен персонал, нито възможност за набелязване на целите и координация на полета на ракетата. Украйна не разполага с такова „ноухау“ и това е ясно за всички.

Моят прочит е, че всичко това е „предизборно“ дрънкане на оръжия, за да могат американските демократи и стоящата зад тях „дълбока държава“ да кажат на избирателите – „виждате ли как сме притиснали диктатора Путин? Ето, милиардите, които загробихме в Украйна не са отишли на вятъра“.

Елитите винаги са се стремили да подчиняват народите и това става най-лесно когато същите са уплашени! Страхът винаги замъглява разсъдъка на масите и те спират да задават неудобни въпроси и да забелязват реалните си проблеми, натресени им и създадени от въпросните елити и тяхната безпределна алчност.

На сатанистите много им се иска, но по всичко личи, че не им стиска! Поне за сега.

Страхил Ангелов