20.09.2024

Зеленски е все по-нежелан от редица лидери на Запад, но и на Изток. Вчера бивш японски премиер сериозно разкритикува него и „политиката“ му. Азиатските форуми отказаха на САЩ да потвърдят полуткоректната политическа реторика за Украйнс.
С изключение на Великобритания, която вчера продължи линията на Джонсън и в лицето на новия премиер Сунак, който посети Киев, заяви, че Англия ще поддържа Украйна до победа.

Каква победа? Англия вече е в безпрецедентна рецесия, очаква я финансова и икономическа криза, която ще унищожи предимството и. Не разбирам тази самоубийствена политика, но какво да се прави. Дават 50 млн паунда за ПВО! Смешни пари за безумни каузи.
В същото време всички американски канали продължават с открити и скрити знаци за отстъпление в подкрепата за Киев.

Но не и България! И по-точно безпрецедентно продажното българско евро-атлантическо управление, политическата обществена върхушка в България, която има електорална тежест от 30%. Вчера, на фона на официалното демонстриране от МО на РФ за разстрел на руски невъоръжени военнопленници без съд и присъда в Херсон, българските власти се включиха в процес в Хага за геноцид и военни престъпления от страна на Русия в Украйна. Има ги, но са от другата страна!

Безпрецедентно безобразие на българските власти, които отново се показват като свръх глупави, позволяващи си неща, които световните велики сили не си позволяват. За пореден път при това, също като в 1942-ра, когато подобни умници гласуват в НС да обявим война на САЩ и Великобритания.

Отново напомням. България е единствената, ЕДИНСТВЕНАТА, държава в света, обявявала война на САЩ!
Вятърът в света се обърна окончателно. Обръща се цяла година, предупреждаваме, говорим. Дано да послушат където трябва!

Русия никога не забравя злините, които са и направени. Никога не ги оставя неразплатени. По един или друг начин тя отвръща и то така, че повече да не осмеляват. И сега така ще стане. Тези, които са разстреляли руски военни, ще бъдат възмездени.

Работата е там обаче, че действията на Путин, решенията му, са пряко свързани с желанието да използва всяка възможност, за да освети, разкрие, покаже, оголи истинското лице на врага си. Точно от това произтичат на пръв поглед нелогичните му решения. Ето, остави Херсон и много бързо видяхме лицето на украинската власт, истинският и характер.

Много хора в света подкрепят Русия!

Анастасия Гешева