19.09.2024

Анастасия Гешева

Зомбираното античовешко поведение на западните управници е просто отвратително и аз не искам да имам нищо общо с тези хора и с хората, които ги избират и подкрепят. И няма да имам! Антъни Блинкен каза, че смъртта на Раиси е радост за американския народ, защото Раиси бил кървав диктатор, убивал хората на Иран и се сдружавал с другите кървави диктатори. Каза, че на иранския народ сега му олекнало! Като изключим факта, че това е съвсем зле прикрито признание, че те са го ликвидирали, дали през МОСАД или някой друг, е все тая, лицемерието и антихуманизмът са нетърпими. Нетърпими!!!

Значи хората, които избиват деца и ПЕЛЕНАЧЕТА В КУВЬОЗИ, които избиха милиони в Сирия, в Ирак, в Афганистан, в Югославия, къде ли не, хората, които правят гнусни биооръжия и пленяват целия свят в мрежите си, тормозят живота чрез невъобразима корупция, която буквално ни взема хляба от устите, хората, които причиняват демонски злини на цялата планета, имат наглостта да обвиняват друг човек в престъпления! Хората, които са се отказали не само от Христос, но и от Бога, да раздават оценки и да съдят другите, ми се струва тотално болно и аз повтарям, с тези нищо общо нямам и няма да имам.

И още една балада от китариста Блинкен. Китай нямали право да бъдат световна сила, само САЩ можели да бъдат и САЩ ще сдържа Китай. Айде да видим как ще стане това! Американски бомбардировачи с възможност за носене на ядрени бомби са дислоцирани от Нидерландия в Румъния и Полша тези дни. Чакаме ви!!! Ако ще се мре, ще умрем с ясното съзнание коя страна сме заели!!! Нещастници….

Анастасия Гешева