20.09.2024

Всичко започва с влошаване на дипломатическите отношения.

Следва забрана за поздрав по случай на национален празник. Бавно изграждане на представите, че дадена страна е идеологически и военен враг. След изостряне на отношенията и стартиране на на военен конфликт, внезапно се променя закона и се суспендира гражданското право. Влиза в сила военен закон и вие се оказвате на фронта като мобилизиран фармацевт.

Още с появата на този уж хуманен алгоритъм обърнахме внимание, че верификацията е преди всичко военен инструмент и част от инфраструктурата на едно общество под тоталитарен утопично- дистопичен контрол.

Центърът, който подготвя войната и който изгражда тази инфраструктура, е един и същ и той неистово иска да премахне свободните форми за комуникация между здравните съсловия. Хартиената рецепта е една от техните цели.

След това същите тези кукли на конци ще ви организират и военно обучение и ще получите кредитни точки. Накрая след вашата кончина получавате и посмъртно медал. Нима смятат, че ще се измъкнат толкова лесно участниците в този сценарий?

От историята е видно какви са ПОСЛЕДСТВИЯТА в България за тях и поколенията им. Затова нека бъдем разумни!

Ние, фармацевтите, не трябва да допуснем това да се случи с нас и с нашите деца и да се изгради инфраструктурата на ФАРМАЦЕВТИЧНИЯ ФАШИЗЪМ.

Ако от ППДБ и катедрата по асоциална фармация искат, нека пращат децата си на война.

Идват избори. МИСЛЕТЕ, за да останете живи!

Ангел Давидков