29.06.2024

Какво чудо! Един ден беше нужен и вече определени анализатори, добре известни с близостта си с ДПС се събудиха с озарението, че светът е различен, а не европоцентричен (по Кънчо Стойчев). СВЕТЪТ НЕ Е ЕВРОПОЦЕНТРИЧЕН! Това не беше ли до Нова година ерес, путлеризъм, четирихиляднолизъм? Тези ще ни подминат с 200, нямам никакво съмнение. Всички, които от много години говорим за същинската ситуация в света, ще бъдем издухани от новопокръстените евразийци, проазиатци, многополярници.

Противно е да гледаш как хора като тези, които от известно време коментирам, се само слагат като стожери на общественото мнение. И народът им вярва. До вчера бяха първи европоцентристи и русофоби, от днес са европопериферисти и русофили. Леле мале, идват още по-ужасни времена, в които добре познатите ни муцуни ще станат рубладжии.

Мафията се готви да мимикрира за пореден път. Към национализма и патриотизма, защото там е народът, там е електората и след като Възраждане доказаха, че са инсталирана контролирана партия и парламентарна опозиция, която беше подчинена почти моментално, не остава друго, освен да се тръгне към русифилията и антиевропейските настроения. Но искам да кажа, че това движение не е родено в България. То е движение на световната ДД, която търси свободна енергия и вече знае, че русофобията и евроатлантизма са опоскани и няма храна там. Мога да допусна, че определени сили в ДПС са се огледали и ослушали и са осъзнали това, което посочих преди месец.

Че далаверите извън ЕС и НАТО могат да бъдат 1000 пъти по-доходоносни. Възможно е да са разбрали това. Но бързам да кажа. Ако си мислят, че ей така рязко ще се обърнат на 180 градуса и в Китай, Русия и Турция ще ги посрещнат с отворени обятия и ще ги пуснат да си вършат безобразията и ще им отворят кесиите си, тотално са се излъгали. Още повече, ако ДПС си въобразява, че може да представлява България пред Русия, каквито мнения прочетох. Това е абсурд! Не само защото са небългарски политически планктон, а главно защото 34 години рушат устоите на България и служат на Запада по всякакъв начин.

Ако някой си мисли, че Москва ей така ще загърби простотиите на ДПС и либералния и облик в ЕС, направо да се скрие някъде. Едно не разбират тези хора. Русия, Евразия, Западът жестоко се промениха, ужасно бързо и концентрирано се променя съдържанието на световната политика и има условия, които изхвърлят всяка мафия извън процесите. Това не могат да го разберат. Мислят, че така просто ще се обърнат и ще започнат да грабят от друга посока. Само едно нещо още. ДПС участва във всички гласувания на Русия като вражеска държава и за снабдяването на Украйна с оръжие. Нямат празно.

Къде си мисли Доган, че отива? Много внимателно вземете предвид този факт всички, които започнахте изпиране на ДПС’24! И накрая. Просто обезумявам при невежеството в медиите и про и анти ДПС и отношенията им с Ердоган. Ердоган не го диша Доган! А онзи другия шишкавия даже не го споменавам.

Анастасия Гешева