06.05.2024

Вчера на Тулупа са му чинили водосвет. Във Враца! Открил е предизборната си кампания. Надникнете в официалния му профил във фб – там са облещени 80 фотографии и селфита на врачански герберасти с Тиквата. Знаменитост – снимат се с него за спомен на поколенията. Лицата на снимките са стряскащи. Лумпенски, с животинска жажда за власт и пещерен глад за кьор-софра! Даже на снимките личи лак треперят да сграбчат златното пиле на късмета и да му откъснат главицата! Па после ядене, яденеее!

До преди петнайсетина години Враца беше крепост на БСП. Сега е лична цитадела на Бойко Борисов. Там, където народът е най-прост – цъфтят най-много гербери.

Тиквата се пъне да произнася „речи“. Дрънка това, което господарите му с пердах са го накарали да назубри. Хората били уморени от избори. Хората молели да се направи „работещо правителство“. Той щял да прави правителство „с всеки, който е против чудовищната война на Путин в Украйна“, „с всеки, който е за евроатлантически ценности“.

Бай Ганьо и Данко Хаирсъзина, въплътени в една банкянска Тиква.

Я най-после ми обясни кои са евроатлантическите ценности, бе Мутро! Постоянно пелтечиш за евроатлантически ценности – формулирай поне една!

Всички „евроатлантически ценности“ са плосък кьофишек, но дори и такива – ти си ги поругал и стъпкал! Всички – до една! С дивата цензура, която налагаше през дванайсетте години на тираничното си еднолично управляние, с мракобесните „ковид-мерки“, с нощните шкафчета, с астрономическите грабежи, с пренебрежението към образованите и умните, с ежедневните национални измени, с предателствата пред християнския Бог! С това, че покри България с боклук – в пряк и преносен смисъл!

Чудя се какви са тия свещеници, които служат литургии пред слугата на антихристите! Чудя се какви са тия уроди, които продължават да му пеят „Осанна“!

Дебили, не давайте гласа си нито на Герб, нито на ПП, ДБ, БВ или „Заедно“!

Скотове-чиновници, които на всички избори като мучащо стадо гласувате за Гроб и които заради едната заплатка попиляхте майката на България – тоя път си останете у дома!

Не се самоубивайте!

Тиквата само чака да се върне на власт и заедно с Киро и Бойкикев да ни вкара във ВОЙНА! Той „мрази чудовищната война на Путин“, ама обича добрата война на Зеленски и Байдън! Ще изпрати вашите деца в месомелачката в Украйна, а и за вас ще има достатъчно атомни бомби и радиоактивна пепел!

Мутрите и шарлатаните с гавраджийско хилене ви тикат към скотобойната! За да спасят собствените си осра@ни задници!

Мисли с главата си поне веднъж, бе загубен, освинен и опростачен, българино!

Кьорсофрите приключиха! Даже трохите са обрани и изядени! Келепир – йок!

Приближава се Оня, Черния, Страшния, Рогатия – със сметката!

Милена Върбанова