18.05.2024

ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА УКРАЙНА, РУСКАТА МАКЕДОНИЯ

Професор Божидар Димитров казваше ясно и недвусмислено, но кой да го чуе:

„Украйна е измислена държава, тя е „руската Македония“.

И добавяше:

“През 1954 г. един пияница даде Крим – една руска територия, заедно с руското население, на една измислена държава, на една „Македония“. Руската Македония – това е Украйна. Хайде да си говорим истината, заяви пред БНТ историкът Божидар Димитров. Измислена граница – каквито са границите на Македония. Когато политическият елит произвежда такива държави-ментета и менте-нации, които никога не са съществували, редно е в един момент това да се поправи, каза Димитров. Припомняме, че през 1954 г. – когато на власт е съветският ръководител Никита Хрушчов – Кримският полуостров е предаден в състава на Украинската ССР.”

(Интернет)

Относно Вожда на болшевишката революция – научаваме от историческите източници:

“Ленин, чиито паметници днес са разрушени от новите власти в Киев, е единият от идеолозите и създателите на независима Украйна.”

Относно Великия диктатор, другаря Сталин, историческите документи твърдят:

“В крайна сметка е договорено, че СССР е съгласен с отделното приемане в ООН само на две съветски републики. Кръгът от кандидати за самостоятелно влизане в ООН от СССР се очертава само от Украйна и Беларус. Западните партньори на СССР нямат възражения. Така Украинската и Белоруската ССР стават сред първите членове на ООН на 24 октомври 1945 г.”

(Интернет)

И сега – представете си само следната картинка – все едно крадец и престъпник да влезе ВЪВ ВАШИЯ ДОМ – да се барикадира ВЪВ ВАШИЯ ДОМ, и да не ви пуска да си влезете ВЪВ ВАШИЯ ДОМ!

Дори да ви обвинява, че искате да нахлуете ВЪВ ВАШИЯ ДОМ!

И Натрапникът да алармира – по всякакъв възможен начин – съседската, градската, националната и международната общност и общественост за посегателство срещу неговите „законни интереси“ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ!

И сега, представете си също, идва един ваш влиятелен съсед, или кметът на населеното място, и ви казва да не дразните, нападате и агресирате Натрапника ВЪВ ВАШИЯ ДОМ,  и че ако вие решите да нахлуете ВЪВ ВАШИЯ ДОМ, за да възстановите собствеността си – ВАШИЯ ДОМ – ще бъдете посрещнат с цялата сила и мощ на цялата общинска, национална и международна общност!

Горе-долу така изглеждат – и толкова елементарни са нещата!

Стига да има кой – необременен от тоталната пропаганда на янките и евроатлантиците – да ги види!

Русия нападнала себе си – смешен плач!

НИКОЛАЙ РИЗОВ