05.05.2024

Изпраният Бойко Борисов от изпралите го „простоидиоти“ си е лика прилика с тях. Мошениците се привличат. Крадците и измамниците – също.

Правителство във вторник ще има. Плод на предателя Бойко Борисов, който като „лидер“ на ГЕРБ е готов да убие собствената си партия, за да спаси собствената кожа. Правил го е винаги това – да спасява кожицата си за сметка на всички, които е необходимо да даде курбан. Най-вече от своите.

Страхът го промени и физически. Нищо, че ви демонстрира видима уж сила, уж владеене на играта, уж характер. Уж е всичко, което виждате.

Зад фасадата се крие гризящ го страх. Страх, който още месец преди да започне изобщо сглядата за Сглобката, го накара позорно и унизително да се надупи на американците, които му изреваха, че ако не направи правителство с ПП/ДБ ще го приключат. Има запис от този ултиматум. И той е в джоба на Младен Маринов, който уж бесен крещеше, че ако този път Борисов клекне, излиза от ГЕРБ и ще изведе половината партия.

Уж, обаче е всичкото в ГЕРБ.

След това Страхът на Борисов го докара дотам, че да „резне китка“ с Алексей Петров, когото ненавижда, и да го използва за да ги сглоби с ПП/ДБ. Разбира се, под зоркия поглед на американците, на които Борисов целува задника, защото знае какво ще му се случи, ако не го прави ежедневно. Отделна тема е дали същия този Страх доведе до елиминирането на Алексей Петров, като изключително лош очевидец. И то изключително информиран и записал, и филмирал всичко очевидец.

Целият пошъл читалищен спектакъл, който и сега наблюдаваме от дни – иди ми – дойди ми – ще има, ще няма правителство, обидени сме, да се извинят, искаме туй, не искаме онуй, е просто некадърен спектакъл за простите.

Американците всичко са изрисували, написали, режисирали. ПП/ДБ изпълняват безпрекословно, защото са алчни, мошеници, измамници и русофоби, изпълняващи американската доктрина. Бойко Борисов е готов на всичко каквото американците му заповядат, стига да оцелее собствената му кожа.

Борисов е готов да даде и немислимото на ПП/ДБ за правителство, и Асен Василев, и служби, и каквото се сетите. После ще пуши пури и пак ще прави мушенгии и пинизи, с които ще мачка ПП/ДБ, ама вече с правителство. Прокламирано с отвратителното лицемерие „в името на държавата“. Даааа, в името на държавата е, ама държавата САЩ, която докато не се разсипе, ще подковава войната срещу Русия.

Борисов предава партията си, но не му пука. Важното е той да е жив и здрав. За народа му е през уя.

ПП/ДБ и ГЕРБ ще се люшкат в тази безумна люлка, наречена Сглобка, до края на годината, докато минат изборите в САЩ. Тогава ако Тръмп дойде на власт, Боко първи ще иска да изтича с ново куче при Путин, а ПП/ДБ ще извадят първи дипломите от Русия на своите „топ“ кадри. Като Тагарев и сие.

Зловещата Симбиоза между мафия и уж борещи мафията, съвокуплени в едно легло, е точно онова, което този народ заслужава.

Защото в едно е прав Борисов – „на прост човек кур се набива“.

Afera.bg