02.05.2024

Изумително е колко са нахални евреите! Разбира се, много повече от украинците! В съботния мач на Ливърпул срещу Евертън поискаха от домакините да издигнат банер с имената на 4 човека фенове на Ливърпул, които загинали в Газа.

Изненадващо ръководството на мърсисайдци отказа и сега клубът е подложен на страшни атаки. Има и още една причина. Звездата на червените египтянинът Мохамед Салах заедно с още трима играчи от английската висша лига открито подкрепиха палестинците и осъдиха Израел. Това вече предизвика страшно недоволство и полетяха заклинания те да бъдат наказани, отстранени или убити. Висшата лига обаче нищо не направи и Салах продължава да играе. Сега се замислям дали има нещо общо със събитията факта, че чисто еврейския клуб във Висшата лига Тотнъм се озова на първото място в класирането след няколко спорни мача със съдийски намеси в тяхна полза, като главния се случи именно с Ливърпул. Обаче от няколко дни си мисля. Висшата лига на Англия се напълни с инвеститори от Залива, катарци и саудитци. Самият Ливърпул има оферта оттам, тъй като се продава. Английската футболна асоциация трябва много внимателно да си помисли какви флагове ще слага по мачовете си, защото ако арабите си оттеглят инвестициите, Висшата лига ще се върне 40 години назад и всичко с огромните печалби ще приключи. Същото се отнася и до европейската Шампионска лига. Изобщо, господството на евреите по света свършва и е добре да го разберат. У нас, научих за случай на явна манипулация.

Еврейско семейство е получило чрез приятелски контакт достъп до една от двете проамерикански главни медии, където е изиграло сценка как са жертви на Хамас в Тел Авив и се наложило да бягат, като резултат получили парични дарения от разни хора за нещо несъществуващо. Просто нямам думи! Вчера качих история за мнението на Сталин. Както и да чета, и аз все натам стигат – Юдея е съществувала чрез лъжи, интриги и манипулации. И Христос го убиха с лъжи. И днес лъжат и изискват. Нищо добро не ги чака, да си знаят!

Анастасия Гешева