28.03.2024

Илън Мъск заяви, че има реална заплаха за живота му след първата вълна разкрития за начинът, по който Туитър цензурира, тоест затъмнява, замълчава, забранява да се говори за Хънтър Байдън и прословутия му лаптоп.

Тази новина за живота на Мъск има ли смисъл да я коментирам? Само това е достатъчно, за да разбера, че е посегнал на важна зона на ДД. Очаквано, защото го предвидх след поста на Хилъри Клинтън в Туитър в неделя. То е ясно като бял ден!
Въпросът е Илън Мъск ще спре ли?

Защото спря веднага.
Дали ще му стигне смелост да продължи с така нужните разкрития?
Първата вълна информация просто потвърди това, което всички нормални знаят. Че Туитър беше тоталитарен медиен център на ДД чрез Демократическата партия в САЩ, който действаше като дезинформатор и като манипулатор на световното обществено мнение, а също и като главен пропагандатор на злокобните програми на ДД, да не ги изброявам, че за техните имена фейсбук блокира профили.
Мъск показа, че умишлено Туитър е скривал и манипулирал информация за Байдън младши и по този начин е повлиял на политиката.

Втората вълна щеше да извади факти от съдържанието на лаптопа.
И се яви главния инквизитор и го заплаши. Той потвърди, че е получил получил заплаха за живота си, казвайки, че „вероятността да бъде убит“ е пораснала неимоверно от седмица насам.

Аз искам само да кажа, че съдържанието на въпросния лаптоп е известно на ФСБ. Както и на други служби.
Няма да се загуби.
Все някога ще се покаже.
Онова, което ще видим там, ще бъде много много неприятно.

P.S.
6 години американското законодателство води война с ДД за съдържанието на пощата в имейла на главния инквизитор Хилъри Клинтън.
Жестока е борбата!

Анастасия Гешева