27.04.2024

Може да бъде изображение с квитанция за билет, отпечатък и текст, който гласи 'република българия съвет препис трансфери официална помощ развитие хуманитарна помощ бюджета министерството на външните работи 2024г февруари 2024 изпълнението на решението ce възлага на заместник министър-председателя министър на външните работи. българия зелена крайна" развитие (нио) PAзMEp основание република 2011 конституцията дв, бр. министър-председател мария габриел република 2014 секретар съвет /n/ ваня стойнева 2016 съвет одобрява участието република българия „зелена програма промишлено възстановяване украйна" организацията OOH промишлено развитие (юнидо) доброволен финансов принос размер 195 583 разходите, свързани изпълнението на решението, ce осигуряват за сметка утвърдените целеви текущи капиталови'

Долните мерзавци в Министерски съвет тихомълком продължават да дават НАРОДНИ ПАРИ на УКРАЙНА!!! Този път доброволен принос за някаква зелена енергия за промишлено възстановяване на Украйна /ако е останало нещо от нея след като Путин приключи със Зеленски/. 100 000 евро не са особено много пари, но от гледна точка на българските граждани, които мизерстват, е със 100 000 евро повече от крайно необходимото!
Знаете ли, че в момента имам няколко дела в съда, в които НЗОК отказва да заплати мизерни суми от по 3-4 хиляди евро за операции на деца? Знаете ли колко родители са принудени да продават имоти и да просят буквално с кутии по магазини, защото БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ИМА ПАРИ ЗА УКРАЙНА, НО НЕ И ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!!!
Срам!
Друг е въпросът защо Министерски съвет взема подобни решения на тъмно. Подписани от Гаргамелката. Разбирате ли какво ни чака – България ще бъде обезкостена и принесена в курбан на американските интереси в Украйна!

Аз решение на Министерски съвет за подпомагане на българи не съм видяла. Само на ЧУЖДИ!!!

Елена Гунчева-Гривова