18.05.2024

Калина Андролова

Да обвиняваш зърнопроизводителите, че цените на стоките са високи заради тях, че има инфлация и криза, защото не вкарваме украинско зърно, е нахално, безотговорно и невярно.

Имат ли ПП достъп до управлението на държавата, започват да се натрупват кризи на принципа на снежната топка. Не остана сектор в икономиката, който да не беше унищожен, откакто ПП се появиха в политическия свят. Сега е наред да се унищожи докрай и сектор Земеделие. ПП и ДПС нещо се сляха много успешно. И вече ДПС разказват, че този кабинет ще продължи четири години. ДПС имат много повече тежест в този кабинет, отколкото ГЕРБ. Нека не забравяме, че ДПС традиционно се интересуват именно от сектор Земеделие и сега изведнъж – такова решение за погром. Как си го обяснявате?! Вкарват в „Магнитски“ някой, който после инструментализират директно като обслужващ персонал, и който трябва да се откупува с „полезни“ действия.

Той се счупва в кръста, за да получи одобрение. Това одобрение е измамно, разбира се, но контролираният „вездесъщ“ не мисли в този план. Той вижда фантазно спасение, което финансовите му екзекутори, са му обещали. Той не се сеща, че като разпори държавата докрай и свърши „мръсната“ работа, после пак ще го застигне мярката, отредена за НЕНАДЕЖДНИТЕ! Просто за малко мярката е отложена, а кураторите си гледкат как им се чупи гръбнакът на куклите. По-елементарен, по-предателски елит никога не сме имали. НИКОГА.

На ГЕРБ им е неудобно и са извадили Румен Христов да се разписва. Съвсем ясно е, че една от практиките за употреба на нашия политически „елит“, за пришпорването му към конкретни действия са сигналите (доносите), „Магнитски“ и неодобрението (например изключен от приемите в посолствоТО)! Ще напомня технологията, както казва Хърш: „В администрацията на Обама имаше хора, които цинично твърдяха, че „Ал Нусра“ трябва да бъде подпомогната във войната си срещу правителството на Асад, а след като го свалят, ДА СЕ РАЗПРАВИМ И С ТЯХ.“ Давам този пример, защото Държавният департамент дефинира организацията като филиал на Ал-Кайда, но понякога и тези филиали може да са полезни. Камо ли да има проблем за употреба на човек от източната периферия на Европа, който е натиснат през „Магнитски“.

Разчекваме се за получаване на индулгенции. Наблюдаваме как един уплашен човек, олигарх-депутат, може да унищожава държавата, вероятно ще унищожи и ГЕРБ, в реда на задачите. Да ви напомня употребата на Божков миналото лято. Е, след всичко, което изпълни, той ще бъде наред за премахване. И това е напълно ясно. Явно само той не го знае или не иска да мисли за това.

Калина Андролова