17.05.2024

Анастасия Гешева

Има условия да се каже, че по ред понятни и все още непонятни причини, Западът ще се опита да спре войната в Украйна или поне да я замрази временно. Тази война представлява точката на безвъзвратно пресичане границата на досегашния световен ред и това съм го обяснявала многократно. Много събития водят към границата, но винаги едно точно определено става ключовата точка.

Искат да спрат, защото Западът се заби тежко в тази война, без никакъв шанс да има предимство и придобивки, за победа изобщо не става дума. Защото ако натиснат за победа, това означава ядрена война и унищожение на човечеството. Което не влиза в плановете на светлите сили, които принудиха някои световни лидери от Запада да помислят малко повече.

Акциите на американския ВПК паднаха надолу след неуспешния опит за отразяване на руските ракети от ПВО на Украйна. Това трябва да означава, че каквито и оръжия да се изпращат, както и да тренират западните обучаващи, колкото и стари да са съветските системи, резултатите са нищожни за Запада и съвсем сериозно губят информационната и хибридната война с Русия. Осъзнават го. Че губят.

А губят, защото се борят с естествения характер на Русия. Което е чиста глупост.
Абсурдно е да не разбере, че Западът не желае директна военна конфронтация с Русия.
Абсурдно е да не се разбере, че духат нови силни ветрове, които промениха света и Западът вече не е по-добрият свят.
Абсурдно е да не се разбере, че Русия нищо не е загубила, отстъпила, провалила.

Няколко азиатски форума имаше, три, третият предстои, на които се затвърди новото положение – в Азия Западът не е господар! Дори Япония не иска да бъде притискана от Запада срещу своите братя по раса и кръв, азиатците. Десетки случки го показват, поведение, дипломация, думи и дела. Това не го знаят само тези, които гледат БиТиВи и Нова, защото дори CNN го говори. У нас ще дойде най-късно, след като в целият свят отдавна е изгряло слънцето, чак тогава у нас ще се заговори, че май ще се разсъмва.

Си Дзинпин е нахокал откровено идиотчето Трюдо, бройлер от парника на Шваб. Китайският лидер го е обвинил в нарушаване на всички дипломатически правила. Защото ние знаем, бройлерите на глобалистите не знаят и не приемат правила. Те са врата в поле за тях. Е да, ама не става така и Канада просто ще изпадне от новия световен ред.

Турция открито се противопостави на САЩ!

Анастасия Гешева