19.04.2024

Това е нова серия детски играчки тип кукли на световно известната „Барби“! У нас все още не са разпространени в търговската мрежа – сигурно е преценено, че не сме готови, но рано или късно ще се появят – „партньорите“ много ни натискат…..
Компанията „Дисни“, която е най-голям производител и разпространител на детски филми е поела ангажимент, че над половината от героите и сюжетите ще бъдат свързани с ЛГБТ!

Искат душите на децата ни!
За да не стигнат тези извращенци и содомити до децата ни са необходими спешни промени в законодателството, с които да се забрани ЛГБТ пропагандата в училищата и като цяло сред непълнолетни деца!

Всички промени и поправки, които проводниците на джендър идеологията у нас, внасят в Народното събрание, представяйки ги като мерки за борба с „домашното насилие“ въобще нямат за цел да защитават децата от „лошите“ им родители. Запомнете какво ви казвам – крайната цел на идеолозите на тази отврат не е защита на децата – те искат да НЯМА ДЕЦА! Това е голямата им цел! Не е случаен системния погром над семейството като институция, над християнството и неговите ценности и въобще над вековните традиции, върху които е стъпило обществото ни.

Всичко това се прокрадва в ежедневието ни някак неусетно – тихомълком и методично, за да свикнем с тези неща и постепенно да ги приемем за „нормални“. Не случайно на прицел са основно децата и то ей така на шега – с куклички, филмчета и разни учебни „помагала“ щедро дарявани като „благотворителност“, за която трябва да сме „признателни“.

Strahil Angelov