16.09.2024

Недялко Недялков

„Отразяването на въпросите, свързани с пола, трябва да става с внимание и емпатия“, предупреждават медиите от Асоциацията на европейските журналисти в програмен пасквил, публикуван в органите на Иво Прокопиев.

С две думи, новата полиция на мисълта размахва пръст. Долу ръцете от трансджендърите на олимпиадата!

Грант даден, грант приет!

Искрено пожелавам на семейство Прокопиеви да се сдобият със снахи като алжиреца и тайванеца, че да видят кон боб яде ли. Макар че може и да им хареса, там покварата вече е манталитет.

След пасквила на „Дневника“ ще последват декларации на Хелзинкския комитет, „правозащитника“ Михаил Екимджиев, другарките Смилов и Смилова, фактчекърите. Жътва е сега, пейте робини!

За всички извратени трябва да се говори с емпатия.

Коментаторите в телевизиите трябва да отразяват съпричастно и с разбиране как трансовете пребиват на ринга български момичета.

Като цяло, прогресивно е мъже да боксират жени на олимпиадата. И ЛГБТ-откачалки да се гаврят с Тайната вечеря.

Не е прогресивно, направо путиноидно е Джокович да се кръсти насред корта след победата и да прегръща семейството си.

С такива пропагандисти Путин и Митрофанова нямат нужда от никаква хибридна война. После не се чудете защо нивата на одобрение на ЕС у нас са най-ниски в целия континент. И защо Виктор Орбан и Доналд Тръмп са по-харесвани в България, отколкото в страните си.

Лошата агитация е контраагитация. Грантоядната, ултралевичарска и радикал-естремистка медийна машина на капиталци, освен антихуманна и антибългарска, е и хронифицирано посредствена. А талантът е морал.

Дали АЕЖ си дава сметка, че с този пасквил наранява чувствата на хората, които смятат, че не е нормално да се върви срещу природата?!

Недялко Недялков