26.04.2024

Анастасия Гешева

Налице са няколко симптома, които показват трайно разместване в редиците на глобалистите, но и в Русия. Има сериозни индикации за близки по време промени в хода на събитията. Моето мнение, че анализирайки тактиката и действията на лагера на световния либерален център, руснаците са на път да извършат следващото изпреварващо действие. Става дума за обявяването на война на Украйна, което е възможно да се случи на свиканото извънредно заседание на Думата в петък, 15 юли.

Засичам няколко идеи.

Русия много внимателно анализира четирите явления на 99 годишната акушерка Кидинджър и установява, че Западът няма абсолютно никаква промяна в геополитиката си от 70 години насам. Тук ще оправдая за малко Запада. Считам, че той е толкова закостенял във вековните си успехи, че не може, не знае как, дори да иска няма вътрешен ресурс да се промени във възгледите си за света. Мога да го опиша само с добре познатите думи – Като нямат хляб, да ядат пасти!
Западът не е в състояние да извърши своята трансформация и да се изкачи нагоре в своето развитие, той тъпче на едно място вече 600 години и не желае за нищо на света да напусне тази зона. Това е моята диагноза за него!
Какво се прави в такива случаи на невъзможност да се разбереш с такова нещо? Ами или го разбиваш, или го заобикаляш. Да го заобиколи, Русия не може. Следователно остава да го разбие. И точно това ще се случи.
Въз основа думите на Кисинджър Русия не намира смисъл да продължи каквито и да било опити да разговаря с тези хора и ще премине към действие.

Една от тактиките на Русия е да дестабилизира, този път наистина, западните центрове за вземане на решение. Ще посоча точките, където вече се работи по този въпрос – Северна и Южна Америка.

В Азия предстои ожесточаване на геополитическата обстановка между глобалните врагове – Русия и Колективния Запад.

За Европа не казвам нищо.

Едно е абсолютно сигурно!

Западът се страхува до смърт от ядрена война. Това засега е единствената реална възможност да му бъде повлияно качествено. Тук ще прибавя от себе си наблюдението, ще чакам да видя западният свят как си зарязва благините от всякакъв вид и характер, за да заживее в противоатомни бункери и нахлупват каските, за да се бие с Путин, а прайдовете заменя с маршировки. Ще чакам!

След срещата на Г-7 започнаха оставки и масирани скандали с страните членки – Англия, Франция, Германия, Италия. Защо, трудно ми е да преценя точно, но някои от руските анализатори считат, че една причина е меката им русофобия. Дали това е вярно, ще видим. Считам, че да, възможно е тъмният елит да иска да втвърди политиката към Русия още, което също води до логичното решение – обявяване на война от Русия на Украйна.

Накрая.
Истинска война на Русия в Украйна означава, че след месец не само държава Украйна няма да има, но и територия.

Да не забравя да припомня.
В ЕС санкционният и военно пропаганден тон се пропуква по всички точки.

Анастасия Гешева