10.05.2024

Истински позор са българските телевизии. Снощи поканили да анализират резултатите от изборите само пропагандисти на ПП/ДБ и ГЕРБ.
Уж трябва поне привидно да имитират обективност.

Малко са ни като пропагандисти самите журналисти, които ни облъчват постоянно с лъжите си, сега и партийните активисти. Харизанов цъфнал, говори глупости сърдито, Веселин Стойнев, жалък агитатор, Асен Григоров, като че идва направо от щаба на ДС, Сашо Диков, който забрави облагите от Тодор Живков и ми се прави на десен сега, ония малоумен доцент, който отиде да се прави на маймуна на входа на болницата в Курило, една супер неизвестна кокошка овчеглава, която излезе от кожата си, че Ваня Григорова има висок резултат… абе, само подлоги. Да не забравя деградиралия напълно Асен Агов или жалката папионка – Георги Лозанов.

Днес пък прословутата Цветанка в разговор с Борис Бонев. Вчера клеймяха Ваня Григорова за това, че общинските фирми трябва да са на общината, днес тоя пуздрьо, който само злепоставя фамилията, агитира за същото. Ама той с ДС джуниър знаели как да ги управляват, а Ваня не знаела. И Цветанка се пули характерно.

Засрамете се, манипулатори, постигате точно обратния ефект. Господарите ви трябва да са много глупави, че още ви плащат за подлизурство и некадърност.
Отдавна не сте журналисти.

Богомил Бонев