03.05.2024

Предателското правителство на войната, както ще остане в историята правителството „Денков“, е решило на срещата на върха на НАТО във Вилнюс, да не ходи Президента Радев, който по традиция представлява България на подобни събития, а самият Денков с отбор гнусни евроатлантически отрепки – Магарев и Евтим Евтимов. И още някакви там. Защото, видиш ли, вече имало избрано редовно правителство, което било изцяло евроатлантическо.

Май нас, народа, никой не ни бръсне за слива, не разбирате ли? Освен жълтопаветният планктон в София и още няколко из България, никой друг не подкрепя това, което правителството разбира под „евроатлантизъм“. Българите изобщо не искат да помагат на Украйна по какъвто и да било начин, а и нямат намерение да се бият заради интересите на Байдън в Украйна. Това не е цивилизационен избор. Не е цивилизационен избор да оставиш децата ти да умират заради липса на пари, а да даваш пари да издържаш чуждите, довлекли се с луксозните джипове тук. Не е цивилизационен избор да си разбиеш армията и след това да я лишиш и от малкото въоръжение, което й е останало, за да помагаш на чужди и то фашисти. Не е цивилизационен избор да подкрепяш един наркоман, хвърлил народа си във война. Ама правителството не се интересува от нас. Нито пък депутатите.

Това отстраняване на Президента Радев от срещата на върха на НАТО означава само едно – там ще се вземат важни решения за намесата на НАТО в Украйна и нашите козяшки подлоги не искат Радев да заеме неутрална позиция или да се възпротиви на това безумно решение. Защото, каквито и грешки да допусна досега, все пак има достатъчно разум да види в какво ни въвличат и да се опита да се противопостави. Не се и съмнявайте, че глистът начело на правителството ще гласува всичко, което му наредят от Козяк. За Магарев е ясно, че при първият призив, ще си набие едно укрознаме изотзад и ще тръгне за фронта. Такава гнусна и предателска пасмина тръгва да представлява България във Вилнюс, че не се и съмнявам, че там ще ни предадат официално и ще ни въвлекат във война.

Май не разбирате, че с декларации, мирни протести и шествия няма да спрем тази предателска кочина, в която ни набута строгият ни господар САЩ. Ако бяхме народ, всички трябваше да сме пред парламента и Министерски съвет и да искаме оставката на депутатите и предателското правителство. Дано поне, когато ви повикат вас или мъжете или синовете ви за фронта, осъзнаете какъв шанс сме пропуснали. Или когато до вас започнат да падат бомби.

Елена Гунчева-Гривова