20.04.2024

Преди няколко седмици много се смях, четейки отзив на Валери Найденов в електронния „24 часа“ по повод чепатенето на Рутка Колева в мемориала в Перущица. Той пише: „Рут Колева постигна целта си – стана по-известна от Азис“. А ето че сега наша Диана Ловджийка ( Димитрова ) е на върха – тя затъмни Рут и даже Лена Бориславова!

Ох, карикатури, карикатури!

Толкова ли малко самоуважение имате, та си въобразявате, че с подобни мръсножълти скандали ще оставите следа „в изкуството“ и ще се издигнете „в кариерата“? България съди по стародавни закони, а не по джендърски императиви. България не е нито Норвегия, нито Канада, нито САЩ, нито напълно опозирата се Франция, която от законодател на европейската култура се срина до джендърски вертеп. Днешната Франция произвежда само халтурни фалшификати и празна шумотевица. В нея мнението на нормалния хетеросексуален бял образован французин вече не струва нищо. Тая страна в съвременния си статус може би е най-подходящата за вас – само че трябва да понаучите френски – и на добър час!

Българинът продължава да мери с древния си мъдър аршин и гейските провокации никога няма да го подведат. Той издаде присъдата си над вас, още щом се разгологъ*зихте – едната телесата си, а другата „душевността си“. Не слушайте сороските обещания, не се надявайте на сороските вердикти – те са дупка в морето. Българинът ще се посмее над вас два-три дни, ще ви сочи с пръст една седмица, а сетне ще ви забрави завинаги. С вашите „кариери“ и „репутации“ е свършено. Унищожихте ги вие самите. В изкуството диря оставя талантът, а не скандалът. Не кощунството. Не клеветата. Не кашмерът в жълтите страници.

Отдавна народът наш е казал, че каквото сам си направиш …

Съвет към Диана – когато един мъж ( женен при това! ) не те иска – не се натрапвай, не му отмъщавай, не се орезилявай. Приеми решението му. Не си позволявай да го шантажираш чрез детето му! Не посягай на семейството му! Защото след това няма да те иска цялата страна.

За „жертва“ няма как да минеш.

Милена Върбанова