29.03.2024

Владимир Табутов по бТВ, член на енергийната комисия, демонстрира фрапиращо невежество и нахалство. „Много зависи каква ще бъде температурата през зимата“, казва умникът на мама от ПП. Ще чакаме температурата през зимата да е като през август.

Цветът на селекцията на Кирил Петков показва, че всеки лидер събира около себе си себеподобни, които никога не надскачат нивото на компетентност на водача. Не може глупак да води умници. Всички от ПП са моделирани под калъп по формата на екс министър-председателя Кирил Петков, който набута държавата ни едновременно в няколко кризи, като ги кръстоса за организирането на по-интересно и по-унищожително торнадо. Наистина не мога да проумея как някой може все още да има намерение да гласува за такъв впечатляващ провал, какъвто реализираха тези случайно минаващи през политиката хора.

Намерили са газ, но не и начин за доставка. Нагледахме се на невероятни спектакли през изминалите шест месеца. Нагледно ни показаха как за няколко месеца може да се унищожи начинът, по който функционира една държава. Буквално я рухнаха.

Калина Андролова

труд