08.05.2024

Калина Андролова

Как е Деница Златева? Спи ли спокойно? След като предаде контрола върху газопреносната ни система на Турция с пилешкия си продажен мозък?! Че отгоре на всичко държавата ни ще си и плати за предателството с около два милиарда долара! Закуси ли вече Деница?! Няма страшно, „всички я пазят“. И те досущ като нея. Ако имаше грам достойнство в луковата й глава, когато й връчат да подписва такъв договор, щеше първо да помисли, да се консултира с по-умни от нея, и да откаже! Или да предоговори някои критични точки. Ама пуста антиселекция!

Частните посредници си мислят, че щом управлява глупачката, ще откъснат лесно дял от пазара. Да, ама чуждият хищник ще им вземе целия сектор. Включително ще затрие и гръцките фирмички. Та, питам, Деница изяде ли си вече баничката?! Че да вземе да погледне договора, който е разписала, пък да помисли, по натура ли е толкова глупаво-продажна или се е старала много да придобие тези качества, изкачвайки партийната стълбица.

Това е най-корупционната сделка на последните десетина години. За Радев, този разбирач от национална сигурност, даже не искам да пиша.

Калина Андролова