19.09.2024

Българската евроатлантическа политическа система сама се вкара в ъгъла, сама се обезсили и се обезсмисли и ще го докажа. Това, което сега се случва с предсрочните избори, които у нас след третото правителство на ГЕРБ станаха постоянна величина, е пряк резултат от 2 процеса, които работят у нас под давлението на ЕС и НАТО.

1. Изпълването на политическото пространство само с два вида политически субекти – мафиотските кланове, покровителствани от ЕС и НАТО и американските проксита, партии, създавани, инжинирани от американското посолство. Всички други видове политически идеи изчезнаха.

2. Развиването на политическата система от центровете на евроатлантизма у нас, чрез фондациите Отворено общество и Америка за България, както и други техни подразделения, което се изразява чрез така наречената съдебна и конституционна реформа, заби България окончателно с носа напред и блокира политическия процес, блокира трите власти.

Всички тези процеси, които се налагаха от години през всички политически и партийни субекти, които до един са подчинени или финансово или юридически на САЩ и ЕС, доведоха България до този управленски локдаун, този цунгцванг. Заявявам го, няма политически процес у нас, няма мафиотска дейност у нас, няма задкулисно престъпно придобиване чрез властта, което да не е дирижирано от САЩ и/или ЕС! Всички, за които ежедневно вече се говори, че държат каналите за парите в България са на отчет на евроатлантическите ни партньори. Всичко това показва и означава, че членството на България в тези структури унищожава държавата, което не е никаква новина. Конституционната реформа я направиха структурите на Америка за България и ОО като Правосъдие за всеки. В общи линии и за дете е ясно, че в този път нищо няма да се промени и подобри. Всички приказки за подобрение на ситуацията, докато сме в ЕС и НАТО са празно приказване. Тези глобалистки центрове, в които членуваме, си имат свой ход, който няма нищо общо с интересите на българския народ. Как се очаква да се подобриш, ако не се промениш? 😄

Анастасия Гешева