03.05.2024

Ама как го измислихте това с развалените (повредените) ракети?! Това да не ви е салам, че да се развали, бе, драги политици! Защо ви е срам да кажете истината на народа?! Защо си мислите, че сте много умни и успявате да баламосвате народа! Що разпускате държавата по капли, пък ни обяснявате, че сте велики стратези, а не пудели под диктовка?! Отрицатели на нормалността сте вие!

Ще дойде време всичко ТОВА ще се стовари обратно върху вашите глави. Защото сте навряли демокрацията на кучето в гардероба. Защото сте пълна и финална деградация на политическото изобщо. Деградиралият политик е загубил воля да отстоява каквото и да е. Ползва случайността и чуждия натиск за аргумент за действията си. Държавата му е само разменна монета за лично спокойствие.

Как ще останете в историята, драги депутати?! Няма да останете с „умната“ си съдебна реформа. Ще останете като тези, ПРОДАЛИ родината си, разтурили институциите, унищожили службите, разпуснали и последните остатъци от възможност за съпротива, разтворили най-бедната окрадена държава в острата политическа глупост на някакви функционално неграмотни, нарекли се ПРОМЯНА, ще останете като сътворили тюрлюгювеч на омразата, т.нар. КОНСТИТУЦИОННИ ПРОМЕНИ, използвайки текстове, ПРОТИВОРЕЧАЩИ НА КОНСТИТУЦИЯТА.

Точно вие ли ще правите ново държавно устройство?! Вие?! Дето за три години върнахте страната назад, в онова състояние отвъд организирането на държавността. Мнозинство, което погазва Конституцията безцеремонно, е нелегитимно! Ще се запишете в историята като най-неграмотната политическа върхушка, която България някога е имала! Отделно ви напомням арогантното изчисление на т.нар. ЛИЧНО бъдеще през насмешката на професор Воланд: „Онзи, който доскоро е смятал, че нещо ръководи, изведнъж се озовава легнал неподвижно в дървен сандък. Човек тъкмо се накани да замине за някъде, но изведнъж кой знае защо, вземе че се похлъзне и го прегази трамвай!

Нима ще кажете, че той самият се е разпоредил така със себе си? Не е ли по-правилно да се мисли, че се е разпоредил съвсем друг?…Да, човекът е смъртен, но това не е най-страшното. Лошото е, че той понякога е внезапно смъртен, това е неприятното! И изобщо не може да каже дори какво ще прави същата вечер.“

Калина Андролова