08.09.2024

Олимпийският прайд, провел се под проливен дъжд вчера в Париж, ми показа какъв тъмен балкански субект и Ганя съм. Изтънчената красота на представлението на конник от Апокалипсиса и оядена травеститка остана плътно затворена за балканското ми съзнание. Гаврата с Тайната вечеря, на някой бабоеб /да ме извинявате за думата, ама в момента ми убягва политкоректната/, може да се стори вдъхновяваща, но в мен предизвиква само бяс и желание да хвана една права лопата и да приключа тая мъка завинаги.

Проблемът на амбриажите е, че се чувстват ощетени от природата и затова искат целият свят да страда заедно с тях. Ненормалното им възприятие го приемат като вкус, а изчанчените изстъпления – като стил. Ами не са! Предизвиикват погнуса във всеки нормален човек.
Природата, с която се подиграват, вчера показа мнението си за олимпийския прайд. Както трябва да го направи и всеки нормален човек. Превърнаха дори нещо толкова чисто като Олимпийските игри, в гавра с всичко свято и човешко. Вчера беше един бум на сатанизма и извращението.

И дори само заради това, подкрепям Русия и Путин, които поне са нормални. И не допускат подобни извращения. Защото, ако избирам в какъв свят да живее синът ми, то никога няма да избера светът на амбриажната арогантност и извратено съзнание!

Елена Гунчева-Гривова