24.09.2024

Киевският наркоманизиран шут Зеленски отиде или по-точно бе доведен в САЩ, за да предложи „план за победа“ на Украйна над Русия!

Планът му и „победата“ минават през разпалването на трета световна война и очевидно никой няма намерение да го прилага. Самодържецът Зеленски иска моментално Украйна да бъде приета в НАТО, за да може всики армии на алианса да влезнат във война с Русия открито. Т.е. този човечец, който неизвестно защо постоянно се рекламира от медийната матрица на глобалистите, вижда възможност да бъде победена Русия ако американски войници отидат на Източния фронт.

Второто условие, която е част от плана на Зеленски, е да му бъдат предоставени най-съвременните оръжейни системи, с които западните армии разполагат, както и да му се позволи да ползва далекобойни оръжия по руска територия, което означава англичани и американци да изстрелват ракети по руски градове от територията на Украйна и от името на Зеленски. Тук е добре да се припомни, че този подход бе отхвърлен от американците неколкократно.

Нищо от това, което този „политик“ с отпаднала необходимост иска няма да се случи. Това вече е ясно, особенно като се има предвид катастрофалното състояние на украинската армия и огромните и загуби. Украйна и НАТО губят войната и то драматично. Руската армия напредва по всички направления на Източния фронт и това вече не може да бъде прикрито от пропагандата, с която плакнат народите в Европа и САЩ. В момента се хвърлят всички усилия и ресурс, с които Украйна разполага, за да се удължи агонията поне до изборите в САЩ. Еднин тотален колапс на украинската армия преди 5-ти ноември ще има катастрофални политически последствия за демократите и стоящата зад тях дълбока държава, особенно като се има предвид, че именно те запалиха войната и наляха милиарди долари на американските данъкоплатци в киевската хунта.

Този „гастрол“ на Зеленски по американските земи има чисто пропаганден характер и е повече от очевидно, че е организиран и режисиран от управляващата във Вашингтон Демократическа партия с предизборни цели. Най-малкото е смешно и неадекватно подобен план да се представя на дементния Байдън, който след два месеца ще е господин никой. Много интересно е как Тръмп ще реагира на исканата от Зеленски среща с него, за да му изложи вижданията си за „победа“ над Русия. Идеята на пропагандния ход с плана на киевския клоун е Тръмп да го отхвърли и в последствие да бъде обявен за проводник на интересите на Кремъл от политическите си опоненти.

За Камала Харис е ясно – тя най-вероятно ще изпадне в типичния за нея хистеричен кикот, с който реагира на абсолютно всичко…..

Страхил Ангелов