09.05.2024

Киро Идиота е най-опасният човек в политиката, който сме имали в Прехода! Без никакво съмнение за мен. Много по-опасен от Бойко Борисов. Това ще се докаже с времето. Всички лоши неща у Бойко, Киро ги носи, плюс абсолютно безродие и съучастие в желанието за физическо и психологическо унищожение на България.

Радвам се, че бързо продължава отрезвяването по отношение на ПП и лично на Киро. Единици познаха в него това, което той е, при първия поглед. Радвам се, че сега проглеждат малко по-умните. Специално искам да обърна внимание, че Киро не е проект на Румен Радев. Той е проект на американската Дълбока Държава, чрез демократическата партия, спуснат у нас от Херо Мустафа, а Румен Радев е просто единствената видима част на този айсберг. Киро е посочен от Джо Байдън лично за премиер на България.

Киро и ПП са изявление на радикалния глобалистки либерализъм, който си е поставил за цел дехумацизацията на света. Това е генезисът на ПП и затова, въпреки феноменалните недостатъчности на лицето Киро, той все още управлява голяма част от случващото се и за сметка на народа е ПАЗЕН ОТ НСО, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ДЪРЖАВЕН ПОСТ. Румен Радев просто е изпълнил заповед за инсталиране на ПП във властта. Не съм сигурна, че скоро ще се отървем от него. За да стане това, трябва Байдън да падне от власт или Русия да превземе Киев. Иначе нямаме много шансове. И това, че Херо Мустафа била разжалвана заради некадърността на ПП, може и да има доза истина, но новият посланик продължава да работи чрез тях и лично чрез Киро. Следователно, нищо не се е променило.

Иначе протестите у нас са задължителни! Тези хора са получили заповед да унищожат икономическия ресурс на България.

Анастасия Гешева