20.09.2024

Елена Гунчева - Гривова

Много ми се иска предателите и психопатриотите да престанат с простотиите, но осъзнавам, че никой не може да надскочи същността си. Тъпата помакиня Йовка продължава да разпорежда от фалшиви профили да ме обиждат и клеветят навсякъде. Без да осъзнава в малоумието си как сами си го просят. Нормалните хора виждат пълната диващина и варварство на фашизоидните илитерати там.

За да не пиша пак поединично, защото ме мързи да отговарям на стотиците тролски профили, насъскани от Костя срещу мен, ще отговаря накратко:

Аз съм дала клетва да служа на България. И ще разкривам и критикувам ВСЕКИ ЕДИН ПРЕДАТЕЛ и ИЗМАМНИК, който вреди на България. И понеже възрожденци нямат интелектуалният капацитет да осъзнаят какво точно се случва /КК съвсвем умишлено си подбира таргет, лишен от мозъчни гънки/, да поясня:

– КК разпореждаше да гласуваме с ГЕРБ, като и в сегашния парламент се вижда тази договорка. Когато статистиката говори, дори катунарите на Костя трябва да мълчат!

– Възраждане гласуваха за анекса за американските самолети, тоест за едни милиони повече за чертежи, нали бяха уж срещу тази сделка, защо я гласуваха?

– Възраждане гласуваха промените в Закона за отбраната и въоръжението сили, позволяващи български войници да воюват в Украйна.

– Възраждане ПРОВАЛИХА референдума за лева с малоумно поставен и умишлено противоконституционен въпрос, като в Правна комисия дори не успяха да защитят предложението и се видя кадровата им импотентност.

– Възраждане осигуриха избора на Пеевски и Борисов, в комисии на Народното събрание, като умишлено не участваха в гласуването. И не, не е принципна позиция, защото например при избора на Стою за Правна комисия, участваха в гласуването!

– Възраждане НЕ ОРГАНИЗИРАХА ПРОТЕСТ срещу Зеленски, а катунарят по йезуитски се извъртя с някаква безумна декларация, предназначена за малоумните му избиратели.

– Катунарят Костя няколко пъти е казвал, че САЩ са най-великата страна. Предложи да вземем пример от тяхната правосъдна система, предлага американски закони тук.

Аз ли?
Аз продължавам да защитавам същите ценности и идеи, които съм имала винаги. И истината ме води. За мен свещени крави в политиката няма, защото всеки политик трябва да бъде следен изкъсо и критикуван при нужда. Възраждане са гнили мюрета, които са вредни за България. Фашизоидните илитерати в партията са вредни за всички. Липсата на кадри е умопомрачаваща. Както и на нормален пиар – вместо да се съсредоточат върху нещо позитивно, тъпата Йовка се занимава да разпорежда по тролските групи да се докладват профили и страници и да се плюят всички, които разкриват истината за партията или им задават неудобни въпроси.

ВЪЗРАЖДАНЕ ПОЛУЧАВАТ МИЛИОНИ ЛЕВА НАРОДНИ ПАРИ. Досега не са защитили българският национален интерес, а бутафорните им изпълнения не могат да заблудят никого.
Та, кой е предателят!

Елена Гунчева-Гривова