26.04.2024

От всички краища на нашето корпоративно контролирано общество непрекъснато получаваме сигнали, че мислим неправилно, докато все още ни е позволено да мислим, всъщност да го изговаряме на глас, или писменно в публичен форум.

Това е нещо, което е ваша груба грешка, достойна най-малкото за забрана, ако не и директно за публично заклеймяване, за да не би вашите следовници също да станат невярващи в абсурдните препоръки на нашето така наречено „функционално правителство”, с което можем да не се съгласим за сметка на собствения си социален риск.

Всички до сега управляващи вземат подкупи от чужди сили, наемат чужди лица, за да предават постоянно народа ни, тормозят патриоти и лоялни граждани, като същевременно предоставят шокиращи облаги на издигналите ги местни и чужди бизвесмени, на които позволяват да реализират необлагаеми печалби

Трябва да си върнем държавата.
Защо?
Не можем да разчитаме на избори. Подправени са.
Не можем да приемем хората, които се кандидатират, защото им се плаща.
Не можем да вярваме на нашите медици и фармацевти. Те увреждат хората за пари.

Не можем да повярваме на нашите медии. Целият им спектър е собственост на милиардери. Мейнстрийм медиите обръщат всички факти с главата надолу. като потискат разумните коментари и публикуват доказани неистини, лъжейки, че най-голямата заплаха за нас е Русия, а не глобализма, потапящ света в невиждана криза.

Гледаме безучастно как нашите учители тормозят беззащитните ни ученици с фалшиви учебни програми, с маски и дистанциране, а скоро ще им предлагат да сменят пола си, докато сексуално здравите граждани са тормозени, защото се опитват да го предотвратят.

Полицаите вече извършват престъпления, вместо да ги предотвратяват. Дребните нарушители и престъпници са в затвора по скалъпени обвинения, докато богати бизнесмени и политици, а също и отроците им убиват по пътищата, изнасилват деца, разпостраняват наркотици и открито тормозят останалите с престъпните си деяния.

Това е демократичната система и всеки, който желае да вземе подкупа, или срещу гарантираната заплата се включва в този доходоносен план. Девизът е: – „Не казвайте нищо, което ще ви създаде проблеми, и просто вземете парите, когато имате тази възможност.”

За момента е изключена съпротива със сила. Но, гражданското неподчинение е доказало своята ефективност. Съвсем скоро ще ни потрябва…

Светослав Атаджанов