19.09.2024

Веселина Томова

Влезеш ли в обяснителен режим, значи ти липсва хладнокръвие. А уж се пишеш за „бял вълк“ /определение за самия себе си от Николай Марков/.

Така нареченият политически придатък на лицето Ивелин Михайлов – Николай Марков много усърдно бяга от темата финансова пирамида и Схема на съратника си Ивелин Михайлов /“Исторически парк“/, за която АФЕРА алармира далеч назад във времето, още преди Николай Марков да се прилепи към Схемата. Но пък истерично и моментално влезе в смешен обяснителен режим по отношение на публикация в АФЕРА, касаеща въпроси какво стана с внезапно забравеното от Марков яростно негово русофилство и има ли отношение тази внезапна забрава към … американското посолство.

Евтиният трик за да се измъкнеш от неудобните въпроси е да храчиш върху този, който ги задава и да внушаваш лъжи за него за да отклониш вниманието от себе си.

И Николай Марков го ползва този трик бездарно:

АФЕРА не ти е виновна, драги ни Марков, че си се набутал в Схема, нито ти е виновна, че си направил свой „брат по оръжие“ лице, което върти безобразна финансова пирамида и финансова Схема, с която щави и която е обект на разследване от купища институции.

АФЕРА сигнали не пуска до ДАНС, драги ни Марков. АФЕРА си върши работата да осветлява истината, което ти, драги ни Марков, наричаш „журналистически жабурняк“. А го наричаш така, защото Истината не е във ваш интерес.

Но Истината винаги излиза наяве. Рано или късно. Както рано или късно ще лъсне що за престъпна финансова Схема подкрепяш, давайки и политическо „алиби“ с помпозни лакардии, които са обект на друга диагностика.

„Афера Пеевска“ не е получила и стотинка от ДПС, но виж, странното мълчание на ДПС и авера ти Бойко Методиев Борисов, както и „пътя на копринката“ за вашето измислено смехотворно „Величие“ е истински знак. Така на времето и Ристю Иванов и компания, качена върху дувара на Боко, се мяташе по Сарая в Росенец, пък накрая стана ясно, че всичко е един нареден пърфоманс.

Въпрос само на време е да лъсне поредната политическа измама, качена уж с плюнки срещу Пеевски върху гърба на наивниците, които облъчвате с налудничавите си глупости.

Готви си заучените опорки, които да плещиш, когато гръмне финансовата пирамида и измама, наречена „Исторически парк“, докато се обясняваш „кой ми сра в гащите“, драги ни Марков.

Защото няма никакво обяснение за човек, който приказва фанфарни приказки как се бори срещу мафия, корупция, ОПГ, и каквото още се сетите, а застава безкритично и сляпо до финансова Схема, финансова пирамида и измама и ги обявява за „величие на България“.

Балъците може да ги лъжеш до време, нас – не!

Веселина Томова

https://afera.bg/