03.05.2024

Путин както винаги ги вари на бавен огън. Русия знае всички мръсни тайни на западния зоопарк, но ще ги вади когато трябва и както трябва. Обявяването на документа за примирие е свръх скандално разкриване, защото представлява директно осветяване на факта, че войната се води и се продължава от ЗАПАДА, който забрани на Украйна в Истанбул да подписва каквито и да било документи за мир. Припомням, че преди година Русия и Украйна бяха на границата да подпишат мир.

Това трябва да е новина номер едно, но в нашите и световните медии, които се намират под тоталитарния контрол на глобал-либералната чума няма и думичка. Показаното доказва, че всички жертви, всички разрушения в Украйна са допуснати от Запада, който преследва единствено и само своите цели на гърба на този народ. Ще кажа нещо повече. Тези, които у нас си слагат украински знамена, трябва да разберат, ако могат, че врагът на Украйна не е Русия, а Колективния Запад и трябва да протестират не пред посолството на Русия, а на САЩ и Англия.

Другата скандална новина, която у нас не беше отразена изобщо, е снимката на американския държавен секретар Блинкен в Рияд на фона на липсващото американско знаме по време на официално двустранно посещение в Саудитска Арабия. На езикът на дипломацията това означава, че Саудитска Арабия не признава легитимността на тази държава САЩ. Просто трудно мога да намеря думи да опиша значението на това, ще го сравня с това да дойде гост и да бъде пратен в кухнята да измие чиниите. Нито дума за този драстичен акт на непризнаване на САЩ и неприемане на САЩ в нашите медии. Продължава леенето на едни и същи ОСТАРЕЛИ новини, които нямат нищо общо нито с реалността, нито с бъдещето.

И най-важното към момента за нас отново.

Русия ще порази всеки американски изтребител, разположен в държава членка на НАТО около Русия или Украйна!!! Русия знае, че американските F-16 ще бъдат натоварени с ядрени бомби. Това го казвам на нашите тук тикви, освирепели натовски утописти, които едва ли четат този канал, да знаят какво зло ни докараха до главите – ядрени бомби на американски самолети тук в България. И те ще бъдат унищожени от разстояние, разбирате ли какво означава това? Шабла, Граф Игнатиево??? Кой води тази война и кой я продължи? А един пореден лумпен, нисък като Уди Алън и точно толкова тъп и арогантен глупак като него, иначе интелектуалец с мръсни одърпани дрехи и подобни на него събеседници, чака Русия да загине всеки момент, вече 5 месеца я чака, защото това било неизбежно. Просто мисля, че лудниците няма да стигнат, но всеки си знае.

Анастасия Гешева