04.05.2024

Анастасия Гешева

Което се случва в България, не е политика, няма капка политически профил.

Което се случва е чиста проба насилствено тайно, и явно, налагане на диктатура на мафията.

Която ударно променя закони, включително основният закон, в опит да да обезпечи своето бъдеще.

Освен закони, насилствено се унищожава държавността, а разделението на властите ние го нямаме от времето на ГЕРБ още. Това е диктатура, много по-страшна от комунистическата. Остава и малко време и затова много се бърза.

Видя се, че абсолютно нищо и никой, включително външни сили, не могат да спрат тези хора от катастрофалния погром над България в полза на световната мафия, клон от който е и нашата. Това, което се случва у нас, се случва навсякъде, където е победила западната „свобода и демокрация“ чрез ЕС и НАТО.

Многобройни примери могат да се дадат в потвърждение на тази истина. Важно е да се знае, че в момента навсякъде в „демократичния“ свят бързат много в приемането на ужасното, защото времето им изтича.

Затова насила се инсталират правителства на малцинства и сглобки на ротация, форми на обратното на демокрация – диктатурата. Казах, че това правителство ще бъде държано насила у нас до ноември догодина.

Спасението идва единствено и само от световната геополитическа промяна, свързана със създаването на силен антиглобалистки лагер.

За мен е покъртително, че дори съзнаващите заплахата, в която живеем, не могат да разберат докрай ролята на Русия и Китай.

У нас всичко, което Посолството е решило, както и всички злини, които малцинството е решило, като разчистване на сметки на най-долнопробни принципи като завист, ревност, зависимости, ще бъде въведено в управление.

Честно казано, вече почти нищо не може да се направи. Според мен абсолютно нищо. Чакаме борбата на високите нива в световната игра. Там е и нашата съдба.

Анастасия Гешева