25.10.2024
elena

Вероятно отново ще ядосам много хора с позицията си, но пък отдавна не плащам данък обществено мнение. Важно е поне някой да се замисли върху това, което казвам. Камъните са ясни.

В сегашното гнусно положение Европа и Русия се намират поради поредица от собствени грешки. Както и САЩ, разбира се. Знаете ли, че много нацистки военнопрестъпници не само, че не са съдени и осъдени, но и за тях победителите във войната са наддавали и са се опитвали първи да ги привлекат. Питали ли сте се какво се е случило с еталона за лекарско безчестие, садизъм и античовещина Менгеле? Питали ли сте се какво се е случило с редица учени и идеолози на Райха, чиито следи се губят?

Знаете ли, че лекциите на Гьобелс са в основата на днешната политическа пропаганда? Знаете ли, че именно той посочва киното и културата като едно от силните оръжия на пропагандата? Знаете ли колко лекарства се базират върху нечовешки, садистични медицински опити в концлагерите?

Страните победителки 1945 година осъждат много малко нацисти. Жалят ги. Жалят и семействата им. А малките нацистчета пораснаха и замечтаха да управляват Европа. Направете бегла проверка за родители, баби и дядовци на новия европейски елит и ще разберете за какво става дума.

Днешната война в Украйна започна точно защото разпадащият се Съветски съюз и след това Руската федерация неглежира нарастващия неонацизъм там, бандеростанщината и американската намеса. Змия се убива, докато е малка. Защото след това става голяма змия, която може да те погълне.

Ние жалим и политиците. Един нормален народ щеше с тояги да ги изгони седерастите и костовистите, които приватизираха и реституираха цяла България, и продадоха каквото беше останало. Всички много мразят политиците, всички ги псуват, кълнат, ама единственият убит политик в България е Луканов и то го убиха външни, защото много си повярва.

Подценяването на врага води до унищожение. Оставянето на врага да порасне е недалновидност, която може да води до смърт. Защото малкият враг е малък проблем, който ако не се реши навреме, става голям проблем и голям враг на децата ни. Ако ние не се погрижим за бъдещето им и не се погрижим за нашите врагове, ще оставим един свят, пълен с мини, ракети и ужас.

Сега отново е война. Между човешкото и изродщината. И когато победи човешкото, жалост към загубилите не трябва да има! За да не се повтаря ужасът безкрай!

Елена Гунчева-Гривова