02.05.2024

Кой има интерес да изтича информация, цвърчи Цънцарова по bTV, ауууу…

Цецката Ризова пък направо изпльосква: „Предизборната кампания започна, благодарение на Прокуратурата, ДАНС и присъдружните им медии“.

Това, че bTV и Нова са подлоги на ПП/ДБ в сегашно време, защото в минало време бяха подлоги на предишните управляващи, и все са подлоги, апропо, е накъртващо ясно дори и на пудела от снимката, чийто втори рожден ден се къпе в пачки на любимите корумпета на ПП/ДБ.

Кой има интерес да изтича информация ли, джурналяйки?

Народът има интерес. За да види и за да знае що за измамници, мошеници го управляваха, които лицемерно го лъготеха, че са „съдебни реформатори“ и че ще борят мафията.

Всеки истински журналист има мисията да вади голата истина за всеки управляващ, който извършва корупция, престъпления, без изобщо да го е еня всеки истински журналист коя точно партия представлява този измамник управляващ.

Когато „простоидиоти“ и десносектанти яхнаха снимките с пачките на Бойко Борисов и облепиха с тях билбордовете, опасали цяла България, нагло крадейки АФЕРА без даже да се позоват на сайта, АФЕРА беше готина, найс, а? И точно върху разследванията на АФЕРА влязоха изобщо във властта, станаха политици, министри и депутати.

Когато обаче АФЕРА извади на показ и ТЕХНИТЕ ПАЧКИ, КОРУМПЕТАТА ИМ И ИЗМАМИТЕ ИМ, АФЕРА стана лоша и „присъдружна медия“ на прокуратурата и ДАНС.

Абе, нещастници, това, че държите така наречените „големи“ телевизии и медии, изобщо не означава, че имате индургенция, анадънмо?!

Винаги има една АФЕРА, която да ви разкатае мръсната игра и да ви покаже задниците голи и насрани.

Защото истинската журналистика е в името на обществения интерес да вади на светло истината на ВСИЧКИ корумпирани властници. И не на принципа – „техните пачки са по-кофти от нашите пачки“.

Един завистлив идиот пък, джурналяйко, написал, че снимките на АФЕРА и ги дал главния прокурор Сарафов, хахаха, още един смешник на рояк.

АФЕРА си върши професионално работата и го е доказала в годините и вместо, така наречените джурналяйки да се питат кой, аджеба, има интерес от изтичане на информация, да покажат снимките с пачките на ПП/ДБ корумпетата, а не да питат кой бил дал снимките на АФЕРА.

Хиляда пъти съм написала, че журналистиката не е да бъдеш дръжка на микрофон, а да изградиш мрежа от агентура, за да добиваш информация в обществен интерес, ама за тая работа се иска къртовски труд, хиляда торби сол изядени с цял спектър от източници – от бандита до висшия политик, за да изградите доверие, а не да се мандахерцаш и да цвъркаш: аууу, кой има интерес.

Интересът е ИСТИНАТА! Заради която работи журналистът. Истината, която да освети журналистът на хората, за да знаят хората какви точно типове ги управляват.

Веселина Томова

професор по изпреварване

https://afera.bg/