06.05.2024

Анастасия Гешева

В Киев от десетина дни отново се извъртяха на посещение основните геополитически марионетки на Глобалния Запад, един след друг, по списък. Няколко неща са важни като обобщение за предстоящото. САЩ ще правят всичко възможно да задържат маската на „демокрация“ в Украйна и ще ЗАДЪЛЖАТ Киев да проведе президентски избори в 2024 година. Година, в която ще има президентски избори и в САЩ и в Русия.

Като гледам, не могат лесно да се отърват от Зеленски, който започва да създава още по-големи проблеми на Запада, защото не иска да предаде властта. Една от причините за поредицата посещения, които до едно са в графата „набиване канчето на Зеля и Украйна“, е да накарат Зеленски да признае, че властта трябва да отиде към генерал Залужни.

Повече от очевидно е, че Западът избра Залужни за наследник на Зеленски. То няма и кой друг, честно казано, административният състав на Украйна е крайно ограничен, в такива случаи военни политически назначения са повече от нормални. Зеля обаче се дърпа, не могат да го убият, защото много ще си личи.

Колкото и да е невероятно, Западът иска Украйна да си продължи войната, ама без помощта на Запада. Как ще стане това, Бог знае. Друга причина за кервана посетители е продължаващата борба вътре в Хегемона между САЩ и Англия. Колкото повече САЩ изоставят Украйна, толкова повече се вижда как Англия се впива все повече в нея. Първото посещение на Джеймс Камерън, високопоставен член на ДД, не обикновен служител, в качеството му на външен министър на Кралството беше именно в Киев, което е сигурен знак, че най-важната колония на Англия в момента е Украйна.

Защо, има причини, друг въпрос е. САЩ са зад Залужни, но Англия е зад Зеленски. Освен това тук искам да кажа нещо, което чака от няколко дни. В Газа има огромен нов конфликт между САЩ и Англия.

Пореден подводен конфликт, който тече под втория план на видимата реалност. Израел се опитва да изтласка Англия от газодобива в региона, което означава, че САЩ се противопоставят на британските енергийни интереси там. Точно затова лъщи като злато на слънце факта, че Блинкен не може да стигне до Киев тези дни, зает да обикаля Западна Азия, докато Камерън прекара няколко дни в Украйна и в страните около Украйна. Англичаните поемат изцяло войната с Русия, хибридната война не е помръднала.

И стигаме до следващия лист от сценария за върволицата посещения в Киев. Кой ще храни Украйна? ЕС. Нека да уточним. Говоря за издържането на сегашната власт на Украйна, русофобската нацистка военнолюбива власт в Украйна.

Съвсем друго е Блек Рок и тяхната собственост върху Украйна, те ще я възстановяват, когато свърши войната, а войната ще свърши, когато Киев победи Русия и я превземе, така че много време има дотогава. Вътре в ЕС има два конфликта, които вървят едновременно. Първият е между Германия и Франция за лидерството в разпадащия се съюз.

Вторият е между Шарл Мишел и Урсула Фон Дер Лайен, също борба за власт. Тоест, имаме конфликт както между Север и Юг в Европа, така и между Запад и Изток, и двата конфликта са много добре познати за историците. 🙂 Щом в една структура има борба за власт, значи тя е в политическа криза. И Украйна е главният морков и в двете кризи.

Приемането на Украйна в ЕС, което е в графата психаделично ръководство, ще бъде основния банер на пропагандата в идващите евроизбори. Това означава, че у нас ще се утрои проукраинската пропаганда, още повече, че България е държава, която воюва за фронта на германската гинеколожка. Значи очерта се новия фронт, не само срещу Русия, но по отношение на Европа – Англия командва, ЕС плаща.

Анастасия Гешева