26.04.2024

ГЕОРГИ ДАСКАЛОВ : Русия, Съветският съюз, а и днешна Русия на Путин, никога не смятат България за държава!

Само, че не САЩ, не Англия, не Франция, а Русия ни освободи! Десетки хиляди руски войници загинаха за нашата свобода!

Американците и англичаните ни бомбардираха през ВСВ и загинаха хиляди българи!

Днес американците ни управляват!

Те, американците чрез ХИЛАРИ КЛИНТЪН спряха “Южен поток” от където щяхме да печелим от такси по 400 милиона ЕВРО годишно!

Пари с които можехме да увеличаваме пенсии и заплати с 7-8% годишно!

Американците чрез Борисов ни спряха строителството на АЕЦ „БЕЛЕНЕ“, с което щяхме да имаме най-евтиния ток в цяла Европа, да печелим милиарди и да изплатим централата за няколко години, КАКТО СЕ ОКАЗА СЛЕД ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯТА НА ЦЕНИТЕ!

Кой ни построи АЕЦ „КОЗЛОДУЙ“ г-н Даскалов?

Американците ли? Не, руснаците!

На кого подари ИВАН КОСТОВ един от Тецовете в Марица-Изток? На Американците ли?

Да, г-н Даскалов на Американците!

Знаете ли г-н Даскалов, че АЕЦ „Козлодуй“ произвежда 40% от електричеството в България на цена два пъти по-евтина от АМЕРИКАНСКИЯ ТЕЦ в Марица-Изток?

Русия ни даде Санстефанския мирен договор, където БЪЛГАРИЯ БЕШЕ НА ТРИ МОРЕТА, а Англия, Франция и Германия на Берлинския конгрес, както и по-късно след двете световни войни ни взеха Македония, Беломорска Тракия и Западните покрайнини!

Осакатиха България!

Г-н Даскалов, великите сили винаги ще се стремят да подчиняват малките страни, да искат да имат влияние там, да подчиняват тяхната политика на техните интереси!

Важното КОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА ТЯХ!

ЕДНИТЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ ТУРСКО РОБСТВО! Помогнаха ни да създадем държава! По-късно изгониха фашистка Германия, която де факто беше окупирала България!

Макар и в условия на тоталитарна държава, ни помогнаха да построим „НЕФТОХИМ“- Бургас, АЕЦ „КОЗЛОДУЙ“ и модерна енергетика, три хиляди предприятия, да създадем едро модерно земеделие, което ПРОИЗВЕЖДАШЕ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ и МЕСО за изхранване на БЪЛГАРИЯ!

БЪЛГАРИЯ се нареди на 27 място в света по икономическо развитие В СВЕТА!

КАКВО НИ ДАДЕ ЗАПАДА?

Германия ни вкара в две световни войни, загинаха стотици хиляди българи, плащахме репарации от милиарда левове на страните победителки във войните!

Заради Англия, Франция и Германия загубихме почти половината от територията си!

От 30 години сме в ЕС! ТОВА Е ПРАВИЛЕН ХОД!

България трябва да е в Европа, защото тя е люлка на цивилизацията, там е културата, образованието, там има добре изградена инфраструтура, икономика и финанси!

Но, либералното развитие на страната все още ни класира на последно място в Европа!

В България СОБСТВЕНОСТ на чуждите западни корпорации са основните струтуро-опредерящи отрасли, БАНКОВАТА СИСТЕМА, ТЪРГОВСКИТЕ ВЕРИГИ, ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИТЕ ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА!

Селското стопанство произвежда едва една трета от месото, плодовете и зеленчуците!

Днес 60-70 % от тях се внасят от чужбина!

Това означава, че днес България произвежда 10 ПЪТИ ПО-МАЛКО селско-стопанска продукция ОТКОЛКОТО ПРЕДИ 1989г!

Ами как няма да е така, като преди сме имали 11 милиона овце, а днес са 1.5 милиона! Тогава имаше 1.5 милиона крави, днес са пет пъти по-малко!

Произвеждахме 700000 тона агнешко месо, днес е по-малко от 100000! Да не говорим за броя на свинете, птиците и броя на свине и птицекомплексите!

Произвеждахме 800000 тона домати и бяхме на трето място в света, след Франция и Италия на глава от населението!

Ами ябълките, крушите, прасковите, каисийте, гроздето, дините, картофите, виното и ракията?

Днес произвеждаме повече само пшеница и зърнени храни.

Просто защото алчните политици създадоха зърнената мафия, която дълги години получаваше 80% от СУБСИДИИТЕ на ЕС за селскостопанското производство, изкупи земята и получи милиарди за производството на зърнени храни, а животновъдството и производството на плодове и зеленчуци непрекъснато намалява и се компенсира от внос!

И накрая след 30 години неолиберално развитие България е в най-тежката демографска криза в цял свят! От 9 милиона българи при „нещастния социализъм“, в условия на свобода и демокрация „УСПЕШНО“ я докараха до 6 милиона!

3 милиона българи по-малко!!!

А, УНГАРИЯ се увеличи с три милиона!?

Всяка година по един град като Асеновград изчезва от територията на България безвъзвратно и завинаги!

Що така бе г-н Даскалов?

Да знаете Уважаеми сънародници:

ПО РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!

Едните Ви дадоха свобода, помогнаха ни да създадем държава, промишленост и селско-стопанство и повече от 80% от българите живяха спокойно и достойно!

България беше между тридесетте най-развити в света!

Другите Ви дадоха „свобода и демокрация“, две национални катастрофи, взеха Ви половината територия, унищожиха Ви армията, селското стопанство и четири блока от АЕЦ „КОЗЛОДУЙ“, дадаха Ви да създадете промишленост с ниска добавена стойност, взеха Ви банките, търговията, телекомуникациите, енергоразпределителните дружества!

Вкараха Ви в НАТО!

И утре ще Ви вкарат във войната в Украйна т.е. в трета световна война и национална катастрофа!

България отново е НЕСВОБОДНА ДЪРЖАВА!

МЕДИИТЕ тотално манипулират общественото мнение, както за историческото минало, така и за реалните процеси в България и по света! Просмукани от корупция, под диктата на паричната илюзия и големите пари, масмедиите работят изключително за интересите на големите корпорации, поддържат неистово западната англосаксонска матрица, която от 500 години колонзира, експлоатира и управлява човечеството съобразно собствените си интереси, власт и пари!

ПРЕД ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

СВЕТЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ!

Petar Kartev