16.09.2024

Забравяме старите неща. Незнайно защо си въобразяваме, че светът е добър, толерантен и загрижен за нас. И тази илюзия ни убива.

Едно време народите са знаели: чужди не се допускат. Нито в обществото, нито на земята, нито в управлението. Чуждите мислят за своите си родини, народи и вяра. Те свои няма да станат. Затова и старите народи с огън и меч са спирали чуждите на прага си. Днешните либерастки народи им постилат червено килимче за добре дошли. А последиците доказват колко прави са били старите обичаи.

Сега нямало нищо лошо други религии да са на земята ни. Забравяме, че хиляди българи и българки са давали живота си, но не и вярата си. Че са предпочитали да умрат на въже, на кол, на дръвник, но не и да се отрекат от православието. Сега техните потомци доброволно се хвърлят във всякакви секти и толерират всякакви религии. Тук изключвам мюсюлманите и католиците, които традиционно са тук и ако не са политиците, спорове с тях нямаме. Но външните са заплаха.

Колко жени трябва да бъдат изнасилени? Колко деца убити? Колко мъже заклани? Колко държави опоскани!? За да разберат малоумните имбецили, ръководещи Европа, че така няма как да продължава. То е ясно, че им е през крачола дали ще бъдем избити до крак, докато си получават парите и властта от кукловодите, ама защо си въобразяват, че ще изчезнем тихо в нощта, без съпротива!?!

Елена Гунчева-Гривова