21.09.2024

Започва да ми става много, много кисело!

Нямало никакъв проблем главният секретар на МВР да получи като подарък часовник за 50 000, защото му бил даден на публично място и защото главсекът имал повод. Така каза пред микрофоните на всички медии в България все още премиерът на България, академик Денков.

„Той явно е имал повод“ – тъй рече.

Колко от вас имаха повод и ви дариха с нещо за 50 бона?

Ще се окаже, че никой от нас никога не е имал…повод.

С огромно удоволствие ще заиграя на сиромахомилската струна: сумата от 50 000 е равна на Великденската помощ за 666 пенсионери.

Но поводите на някои хора направо си заслужават подаръците. И глупостта на въпросните хора да се хвалят с тях в социалните мрежи е само още едно доказателство колко заслужили са всъщност и напълно убедени в своята недосегаемост.

Пак според академика-премиер, шефът на митниците и бивш служител на ДАНС никога не е чувала имената на хората, които са в кръга на трафикантите.

Тя не е знаела нищо, главсекът на МВР не знаел, но добри приятели го дарявали (и Ангелкова бедро в бедро с него на задната седалка на автомобил по абсолютна случайност), а всички служби една след друга отказвали да дават информация на премиера, макар той да им я искал.

Колко по-обидно ще се държат с нас и колко по-унизително може да стане за България?

Лияна Панденлиева