16.09.2024

Колко трябва да си неморален и нагъл, за да използваш бебето си за личен пиар?! Толкова, колкото и да използваш сутрешен неделен секс в Airbnb квартира, за да получиш от женен мъж-министър договор с държавна банка.

Лена Бориславова се ожалила в социалната мрежа, че кола на прокуратурата я застигнала на детската площадка, за да й връчи призовка.

Голѐмата йориска на луда ли се прави или наистина не знае, че призовки се връчват на домашния адрес, за да не бъдат притеснявани хората на работното им място?! Освен това не прокурори, а призовкари връчват призовките. Ако някой беше отишъл да я търси в парламента, лудото Ленче щеше да вдигне шумотевица до небесата.

ПИК й е трън в петата и кошмар в главата – щели да научат всеки път, когато я привикат и после да я причакват след разпита, докато си върви към колата. Че коя е тя? Някоя специална ли? Изключителна ли? ПИК и другите медии така причакваха след свидетелски разпити Бойко Борисов, Делян Пеевски, Иван Гешев, Кирил Петков, Радостин Василев, Александър Николов … репортерите на ПИК са първи при гледането на мерките за неотклонение на Васил Божков, Елена Динева, Петя Банкова, Живко Коцев (за него стояхме пред КПК в страшна буря), Марин и Стефан Димитрови… и много други публични личности.

Лена Бориславова се смята за богоизбрана и недосегаема. На какво отгоре, ма?!

На безграничното нахалство и на внимателното отношение на прокуратурата, която тя разиграва както си поиска – направо трябваше да й пратят въоръжени полицаи да я издирят, за да й връчат призовка или да я заведат принудително да дава показания. Защото така правят с обикновените граждани, които се укриват от правосъдието.

Лена пише, че щяла да продължава да стои по детските площадки с Деа в количката. Да, де, ама за тази цел трябва да излезе в отпуска по майчинство, а не да се води на хартия депутатка.

Аз да бях на мястото на майка й, щях да я напляскам, макар никога да не съм вдигала ръка на дъщеря си, но пък тя не прави глупости като Лена. Бях свидетелка как на 25 януари, при минус 13 градуса, Лена изкара количката с Деа от офиса на “Промяната” на бул.”Руски”12 и я заведе в “Спагети кичън” на “Шести септември”, за да се срещне на късен обяд с Цанко Арабаджиев, изпълнителен директор на ББР – същият, който сега е разследван, защото незаконно е подписал договора между ББР и “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”, докато принципал на банката е служебният министър на икономиката Кирил Петков, а Лена Бориславова е поименно упомената с придружително писмо като служителка в кантората. Няколко пъти внезапно съм влизала (с хитрост, естествено) в централата на партията – количката на Деа е там, до вратата. Какво толкова ще се случи, ако Лена предпочете гледането на бебето пред партийната кариера поне за няколко месеца?! Или просто не иска да изпуска от око съпредседателя на “Промяната”?

Има една брутална българска поговорка: “Когато си насран, недей да пееш!” Лена ще я викат в КПК по договора с ББР, ще трябва да дава обяснения и за фалшивите подписи за “Корал” – рано или късно това трябва да стане. И ПИК ще бъде там! Не отговаряме за другите медии – някои са мързеливи, други са страхливи, а трети просто си седят в кабинетите и преписват от нас. Това е положението.

Соня Колтуклиева

водеща на ПИК тв

Снимка: Лена Бориславова, публикувана във Фейсбук