20.09.2024

**Кольо е велик** – поне така казва на всеки, който е достатъчно търпелив (или в капана на ситуацията) да го изслуша. Кольо вярва, че е един от избраните, притежаващ специален гений, скрит от погледите на простосмъртните. Истината обаче е, че Кольо не е гений. Той е просто един обикновен луд, който е убеден, че светът е твърде неосведомен, за да разбере мащаба на неговите „велики“ дела.

Вижте, Кольо не е като нас. Докато другите хора ходят на работа, връщат се вкъщи и водят нормален живот, Кольо е зает със своите „велики“ мисии.

Но защо Кольо е такъв? Може би защото светът е пълен с обикновени хора, които никога няма да разберат колко „велик“ всъщност е той. Или пък, защото Кольо е просто един самозабравил се луд, който се опитва да намери смисъл в света по свой уникално объркан начин. Единственото, което знаем със сигурност е, че Кольо продължава да живее в своята реалност, където е несравним гений, и където ние, простосмъртните, просто не можем да видим неговата „велика“ светлина.

Може би е време някой да му каже истината? Или пък не – защото в света на Кольо всичко си е съвсем на мястото, дори и когато това място е на ръба на здравия разум.

Кольо си има своите последователи, най-вече застаряващи сексуално и емоционално незадоволени лелки за които смисъла на живота им е поне веднъж да изперат мръсните Кольови ….да речем чорапи

Димитър Екатеринов