02.07.2024

Все по-големи и по-брутални клоуни влизат в българската политика, което още и още деформира и обезценява смисъла на политическата система.

Българската политическа система е толкова опорочена, че продължава да се нагъва и да показва дебилна проектност по един безобразен начин.

Водещата от НОВА за „Величие“: „Те защо останаха така невидими?“. Ами защото са изкуствено вдигнати нагоре, затова.

Българските „елити“ продължават да произвеждат малки партийни групи от психически деформирани или агентурни лица, които могат да ползват както им е необходимо! За бухалки на политическия терен, за реванш към други партии, за объркване на картите вътре в парламента, за междупартиен рекет и изговаряне на това, което нормалното партийно възпитание не може да изговори, за патерици, за хаос, за изземване на пространство и пр.

Конструкторите създават инженерни проекти особено през т.нар. психиатричен вот, през който изпускат напрежението от обществото!

След всеки пореден парламентарен вот става още и още по-зле с прокситата.

Ванчето се беше надула като балон, че има някакво голямо значение, пренебрегвайки факта, че на кметските избори беше изкуствено „произведена“ като бухалка срещу ПП. София й била тясна, искала да лети в космоса! Е, видяхме нейния полет. Ще трябва да почака самолета на Радев.

Лошото е, че тази свинщина, която се разиграва, ще отвори пътя на Радев. Радев обаче е ужасно слаб селекционер, ужасно слаб управляващ и в същото време много алчен за власт. Радев ще издърпа разнообразен кръг избиратели, които ще гласуват за него като за „по-умерената съпротива“.

Корнелия Нинова приключва БСП, загубата на БСП на този вот директно инжектира и почти манифестира бъдещата партия на Радев! Радев ще изглежда като Дън Сяопин на фона на отвращението, което идва от поредните клоунски, зависими и агентурни продукти като „Величие“.

Как може да вкарате тези логорейни лумпени в парламента! Що ги произвеждате тези?!

Стига сте джуркали купените гласове толкова неграмотно, толкова безотговорно, толкова безродно, толкова безперспективно и загробващо! Унищожихте България!

На България й е нужен просветен и умерен антиглобализъм, консерватизъм и евроскептицизъм. Народът ни има нужда от това, и то спешна нужна. Защо тази политическа ниша стои отворена?!

Едните изговарят празни политически клишета от официозния сленг на глобалистите, въпреки че електоратът им е нормален и възприема това като фалшиво.

Другите говорят с лумпенска риторика за маргинали, която уврежда мозъците на хората. Има и такива, които не говорят, само купуват гласове и въртят конструкторски схеми.

Жълтопаветниците пък, които съществуват от рекетьорство спрямо всички останали партии, което е подкрепено от американското посолство, държат празноглавата комсомолска група на новата политическа коректност, паразитите от НПО-сектора, американското ляво, джендър налудностите и зелените войници на глобалния политически октопод.

Една пък от БСП, дето се бореше за европарламента, обясни предизбормо, че Украйна трябва да влезе в ЕС. Тотален разрез с бесепарския електорат. Вие слепи ли сте?! Вместо да излезете срещу еничарския корпус с просветена стратегия, вие излизате със стратегията на пълното разрушаване.

Отвращението от идиотските ходове ражда още по-уродлива действителност!

Не може България да се управлява само от патронажния, купения, корпоративния, насочвания и телевизионно-пропагандния вот! Трябва да има и елемент на демокрация! Защото в стремежа си за безпросветен контрол, ще станете жертва на случайни възможности, които ще отприщят изключителна омраза. Не пренебрегвайте тази опция. Вие сами я извиквате.

ГЕРБ са първа политическа сила с голяма разлика от втората. Но виждаме, че ГЕРБ са изправени пред сложен и почти самоубийствен избор – или да колаборират отново с нефелниците от ПП, които са непоносими и допринесоха за съвем ниската избирателна активност, или да направят кабинет с ДПС, чието общо управление ще захрани ПП/ДБ с политическа енергия и на следващите избори ще върне значението на ПП. Така че ГЕРБ трябва да направят избор между абсурда и загубата на бъдеще.

Но в този ред изобретяването на „Величие“ е поредната глупост, която закопава България. Те са добили популярност на фона на критичната международна ситуация и на вълната на проруското говорене, но сега заявяват, че няма да се занимават с външна политика. Явна подмяна!

Не ви ли свети червената лампа?!

Вероятно ги бутат напред, за да поразклатят нарастващия тренд на „Възраждане“. Отказаха се от синдикалистката и омбудсманката (и правилно), и преляха в друг вид циркаджилък. ИТН са оправдали надеждите на своите доверители, но на добрите мениджъри винаги им трябват и играчи на резервната скамейка. Никога не знаеш, когато изработваш конструкции с хора, кой ще се изоглави и кога. Видяхме какво се случи с Гешев.

Калина Андролова