02.05.2024

 

Изслушах още веднъж половинчасовото интервю на Костов от днес по „Хоризонт“. Защото точно преди изборите това интервю е Програмно интервю. Какво има да обръщаме внимание какви ги плещят умствено контузени като Генгнома, Жената зад щанда или Бойкикев. Командира ще ни сведе тенденциите ясно и точно. И в това интервю, освен непрестанно демонстрираната жалка и лозунгарска преданост към ПосолствоТО, Костов произнесе нещо, което би трябвало да е зловещо, за така наречената дясна, синя, общност. Но знам, че не е. Вече не е. И все пак да го чуем. Мисирката /“Благодаря ви за доверието към „Хоризонт“/ го пита защо Пеевски е основният говорител по промяната на Конституцията. И чуйте нашия човек:

– Не разбирам, никак не разбирам… Но ето, възлагат му, готвят го…

И някъде по средата се изтърва, че братовчед му /на Костов братовчед му/ е „изкарал“ дипломата на Пеевски в Благоевградския.

Давате ли си сметка за каква обща, наведена свинщина става дума през цялото време. И че, колкото повече гласувате за дебилната детска геронтофилска градина на Костов, толкова повече Пеевски получавате. Не, не разбирате?… Ами, ОК! Но това е зловещото ни и жалко близко бъдеще. За миналото отдавна сме си измислили оправдания, нали така?

ПП И не, Костов не е благ пенсионер, отдавна извън политиката. Той се хвалеше безцеремонно, че чете доклади на Службите, за което не само няма право, ами ако Службите вършеха някаква елемнтарна работа поне, моментално щяха да са го изнесли от Радиото още преди края на интервюто му. И то да продължи в по-тесен кръг на „Майор Векилски“. Но Пеевски е решил, че и чрез този тип ще се гаври с нас. Гадна и изобретателна Свиня си, Прасчо, дума да няма!

Степан Поляков