27.04.2024

Както сайта www.opposition.bg разкри – в ГЕРБ се вихрят тайни турболентни процеси, които в голямата си част се пазят в тайна от Бойко Борисов.

Обичащият да се пъчи като супер информиран, Борисов надали има хабер как неговите „свои“ му кроят шапка с дебели „тегели“, които тропосват регулярно с Орлин Алексиев. За посветените е ясно как същият Орлин Алексиев всъщност си е „столичният кмет“ в сянка, нищо, че Фандъкова си мисли, че управлява, а Алексиев иначе бяга от показност.

Според брилянтни източници на АФЕРА, минаващите иначе за близки до Бойко Борисов, като Севда, Паунов, А. Ненков, регулярно намазвали „тегели“ от Орлин Алексиев – уж за проекти, уж за партията и прочие. Самият Борисов надали е хеберлия, тъй като отношенията му с Орлин Алексиев били на кота „замразени“.

Задкулисния разлом в ГЕРБ се задълбочава и от информацията, достигнала до АФЕРА, за среща с бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпео, който бе в България преди два дни.

Според брилянтните източници на АФЕРА Помпео е провел среща с единия от лагерите в ГЕРБ, този на „ястребите“ /Д. Митов, Т. Дончев/, като на срещата е било обсъдено как ГЕРБ трябва да заложи на „нов облик“, като начело не трябва да е Бойко Борисов, а партията да се управлява от „триумвират“ в лицето на Д. Митов, Т. Дончев и Екатерина Захариева.

Човекът на САЩ е наблегнал, че след изборите ГЕРБ на всяка цена трябва да направи коалиция с „ПП“, а Т. Дончев уверил, че той може да затопли отношенията.

Така късният Борисов вероятно може и да зяпне на финала като късния Тодор Живков. Под съпровода на „оркестъра“ на Орлин Алексиев от „свои на Боко“.

Afera.bg