02.05.2024

Гледам днеска при Герберанка оная – вечно нахилената като настъпена жаба и смачкан домат, вечно правилната и на макс позитивна – бившата правосъдна мандама от ПП-ДБ!

В официална коалиция с Мутрата и Шиши – и плямпат и дрънкат все още за закон и морал!

Само един единствен пример: когато ВСС скорострелно махна Гешев – и то тъкмо, когато най-сетне беше подпукал Авера си, Мутрата, за „Барцелонагейт“ – то всичко беше наред!

Когато после същият тоя ВСС скорострелно избра Сарафов, то изведнъж се появи проблем – ама не било законно, ама не било морално!

Иначе всичко си върви по записите: правим коалиция, не я наричаме коалиция за пред хората, изпираме и избелваме до блясък следователно Б. Борисов, правим съдебни и конституционни реформи с ДПС и т.н.!

И всичко това – заради разпореждането от вездесъщото Посолство да направят на всяка цена коалиция на войната в Украйна!

И Боко Мутрата стана Председател на Външната комисия към Парламента, И Шиши – законотворец и законодател, и Жирафката Мария ГЕРБиел – вице и външна, за директна връзка с централата на НАТО И ЕС.

И всичко си върви по мед и масло – демек по записите!

Забравете за борба с корупцията, стопиране на кражбите, въдворяване върховенството на закона, възмездие и въздаване на справедливост!

И на тоя фон си позволяват да споменават понятията закон и морал – идват ми един куп определения и изрази за лека жена на повикване, но ще ги спестя, всички се сещат!

НИКОЛАЙ РИЗОВ