05.10.2024
1655902887-payimage-536955-1

Лена на „простоидиотите“, оная Лена от Парапета, очевидно колкото повече плямпа, толкова по-малоумна става.

Наглостта, лицемерието и намкьорството са ясни, априори.

Още преди да разбере изобщо за какво става дума, Лената на ПростотоКиро написала потресающ текст във Фейсбук, загрижена за ареста „след залез слънце“ в „европейска държава“ на корумпето Джейхан Ибрямов.

Същото това кречетало дървен философ на „простоидиотите“ Лена заедно с тъпоумните си авери от ПП/ДБ, начело с кретенския им вътрешен министър Бойко Рашков, арестуваха посреднощ Бойко Борисов пак в … европейска държава.

За разлика от техния арест, арестът на Джейхан Ибрямов е направен по учебник – с белязани пари, СРС, разработка и по неотложност.

По времето на простоидиотите на Лена и малкоумния им Рашков арестуваха на юруш без никакви доказателства, освен „свидетелския показания“ подписани в кабинета на Рашков на … ПростотоКиро.

Такава простотия до шия у Лена и съратници държавата ни понесе и продължава да понася, благодарение на бащицата им Румен Радев, който ги натресе и като управленци, и като политически проект, че и „ала-бала“ им прави непрекъснато, че да са в парламента.

Лена е изумяващо олицетворение на това, което имаме, както би се изразил Цветан Цветанов, на пълна идиотия, маскирана като „промяна“. И на психопатийна фиксация в Пеевски, на когото Лена и другари седяха в скута и на гърба на когото сега правят предизборна пропаганда, че белким бълъците да гласуват за тях.

Afera.bg