20.09.2024

„Някои медии оглушително думкат тъпана, че Гладната Хиена ще съди Слави за десет хиляди лева! Ей, не се наяде това момиче! Да съди единствения мъж, който й е подарил песен! Тя песента се оказа крадена, ама в чалгаджийските среди въображението е кът и парчетата се рециклират! Пък и „авторът“ на оригинала успокои обществото, че не бил карезчия.

Макар че какво са десет хиляди за Слави и Ленка? Той е милионер, а на нея само хонорарът за „юридически съвети“, осигурен й от Киро, е 14 бона на месец!

Автогол обаче ще си вкара Ленчето, ако тури Гологлавия на подсъдимата скамейка! Нали аверите му ще заседнат под прозорците на съдебната зала и цял ден ще друсат „Уморена кака Лена“! Рекламата на частушката и огромният й търговски успех ще бъдат гарантирани! Ще гърми по всички гари и пазари и даже на Дондуков 1 и 2. Кака Ленка е уж божем „юрист“, ама не разбира много от юридически казуси. Алчността и егото й я заслепяват.

Колкото повече се сили да запушва устата на всенародната подигравка, толкова по-оглушително ще гърми тя! Заслужените майтапи не се спират със съд. Даже по бай Тошово време вицовете бяха по-силни от милицията. Можеш ли да съдиш мълвата? Тя има не едно, а милиони лица!“

„Някой беше писал, че на каквито и парапети и самолети да се е качвала Ленушка, все пак Боковата ПКП винаги ще държи първото място!

Но знаете ли, като се замислих по въпроса, осъзнах, че България за тези 33 години демокрация, е имала не една, а цели три ПКП. Ами да – пребройте:

Проста Кърджалийска П*… – Караянчевица – една!

Проста Кирова П*… – Лена Гладната Хиена – прави две!

А като върнем лентата назад в благословената ера на приватизацията, се оказва, че сме имали и трета ПКП – Проста Костова П*… – Надето, бе хора! Н.П. г-жа посланик Нейнски!

И тия П*… са само върхът на айсберга. Всички етажи, зали, коридори и килерчета на властта в Доминион България, са бъкани с нагъчкани една до друга и една върху друга ПКП – Прости Калпави П*…, които жизнерадостно шават като глисти в детско цукалце. Прости П*… от женски и мъжки пол, оплетени като спагети, на гроздове! Даже можем да сменим името на „Продължаваме Подмяната“ с по-краткото и по-честно „Прости П***и“.“

„От мъжки и женски пол ли казах? Уф, извинявайте за остарялата терминология! Всички джендърски полове са представени в пълен комплект в българската политика! А да ви кажа правичката – и уморена кака Лена май мяза малко нещо на джендърче. Чудех се на какво ми прилича – да, точно на такова „нещо“. С поличка и годежно пръстенче. Само че за определението „джендър“ никой никого не може да осъди! Нека само се опита! Никой български съд няма да приеме жалбата му! Вижте Мбапе и „възлюблената“ му! Джендър не е обида, а най-голямата похвала в неолибералния свят, в който искат да ни разтворят типове като Киро и Лена!

Защото едно е сигурно – дойдат ли отново на власт духовните и физически джендъри от ПП, Истанбулската конвенция ни е в кърпа вързана“

Милена Върбанова