19.09.2024

Филмът на Алмодовар, спечелил във Венеция, пропагандира евтаназията, тоест доброволното самоубийство. Няма нужда да обяснявам, че западните глобалисти обичат самоубийството, защото не обичат Бога и не вървят с Христос. За западните люде животът е ценен само физически, докато си млад, докато имаш пари, докато си красив, след това те извърлят или сам се изхвърляш на боклука и ставаш компост в градината на сина си. Такова долнопробно деструктивно отношение към живота и животните нямат. Каква претенция трябва да си развил, че да си помислиш, че можеш да решаваш смъртта!

Евтаназията е чиста проба богоборство.

Геят Малкович пък ни обясни, че няма намерение на ни обижда като народ с постановката на Бърнард Шоу докато ни обижда. Значи не иска да ни обижда, обиждайки ни. И разбира се слугинските български либерални медии му пригласят, даже го насърчават. Даже той се обижда, че ние се обиждаме, докато той ни обижда!

Джон Малкович е обиден, че ние се обиждаме, че ни обижда!

Заключението.

Либералната глобална диктатура е изключително злобна и агресивна. Тя вие на умряло, ако я ограничават, крещи за права, докато убива, ограничава и обезправява другите.

Анастасия Гешева