26.04.2024

Само добри новини от цивилизования свят.

Лиз-близ потопи английския кораб преди още англичаните да научат името й. Очевидно беше, че женичката няма никаква представа за света и икономиката още при първите си крачки в голямата игра. Спомням си, че беше силно възбудена когато каза тържествено, че няма да се поколебае да използва ядрено оръжие срещу Русия. И вероятно няма да се наложи тя да взима подобни решения след като самите англичани разбраха, че тази посредствена дама е поредното английско бижу фалшификат.

От друга страна нашата европейска манатарка фон дер Лайен торпелира с един изстрел европейската икономика и дискредитира напълно демократичната същност на ЕС. Толкова можеше да се очаква от некъпана аристократка, която по дух е обикновена домакиня, но на сцената трябва да изглежда като световен лидер. Тази политическа дама пика цепи мрака със своята посредственост, некадърност и слабоумие.

И така, Европа потъва бавно но сигурно. Не се притеснявайте ще има вода за всички защото най-близкия бряг е 200 метра под океана. Женското лидерство на ЕС и Великобритания съчетано с болното лидерство на САЩ ще ни донесат ценни дарове. Все си мислих, че европейците са традиционно умни хора, но вероятно са изчезнали през вековете и са заменени с арабски, индийски, азиатски и прочее човешки материал.

Имаме две решения – чакаме края или действаме! Корабът потъва.

Николай Марков