19.05.2024

Докато Израел по всякакъв начин се опитва да влияе върху общественото мнение и контролира медиите, в Палестина, в Газа, продължават да умират деца – от израелските бомби, от белия фосфор, от глад, жажда и липса на лекарства. Над 2000 ДЕЦА са убити при атаките на Израел над Газа. Ако това го беше направила Русия или някоя друга държава извън оста на злото, целият свят щеше да се възмути и да наложи санкции и да изпрати помощи. Но сега никой в уж цивилизования западен свят не смее думичка да каже срещу тези, които държат и печатат парите, държат банките, правителствата, медиите им. Само обикновените хора се възмущават, стига да посмеят. И стига да не им е промито съзнанието от постоянната медийна пропаганда, как жертвите са уж Израел /то те все жертви го играят, докато вършат зло/.

Това, което става в Светите земи, ще има отражение върху целия свят. Никой няма правото да убива и да се гаври с хората. Никой няма правото да отнема земята на други. Никой няма право да подлага на геноцид цял един народ.

Израел направи грешка. Доскоро всички ги съжаляваха заради гоненията и историята им. Заради жертвите. Но тези седмици те смъкнаха маските си и показаха злото отдолу. Започнаха да избиват безогледно деца, жени и старци. Това не може да бъда простено и оправдано. С нищо!

И вече нормалният свят вижда опасността! Вижда злото. Вижда как едни хора извършват геноцид и се опитват да контролират света. И тук не говоря за обикновените евреи, много от които са също против отвратителната политика на Нетаняху и правителството му. Те са също жертви, защото като отговор умират те, а не правителството.

Когато някой е вреден, зъл и жесток, трябва да бъде спрян. И светът вече го осъзнава. Израел успя да настрои срещу себе си много народи и държави. И бъдещето ще покаже каква огромна грешка допусна Нетаняху, която може да коства и бъдещето им.

Елена Гунчева-Гривова