19.09.2024

Това, което виждате е изпълнителен лист от … 2009 година!!!

Според документа лицето Николай Марков е осъден да изплати на бившия зам-шеф на НСО Стоян Томчев 6 000 лева, които към днешна дата с лихвите са вече достигнали сумата около 12 000 лв.!

15 ГОДИНИ!!! „белия вълк“, лъжливият „полковник“, който лъже ехалето, че е „генерал“ на „честта“ „морала“ и ще „спасява България“, щото бил смел да умре даже за нея, се КРИЕ КАТО МИШОК ЗА ДА НЕ СИ ПЛАТИ ГЯВОЛЪКА ЗА КОЙТО Е ОСЪДЕН!

На 01.06.2024 АФЕРА публикува:

ДА ПРИПОМНИМ УДОБНО СПЕСТЯВАНИ БИОГРАФИЧНИ ПОДРОБНОСТИ НА ЛЪЖЕ „ПОЛКОВНИКА“

Тогава фактологично описахме защо е уволнен дисциплинарно от НСО Николай Марков.

Заради третата причина за дисциплинарното му уволнение -използване на обидни и унизителни думи към неговия пряк началник – тогавашният зам-шеф на НСО Стоян Томчев, който е издал заповедите, Стоян Томчев завежда дело срещу Николай Марков.

Пред целия ръководен състав Николай Марков нарича Стоян Томчев „измислен генерал“ и го обижда унизително.

Николай Марков е осъден да изплати на Стоян Томчев за нанесените унизителни обиди 6 000 лева още през 2009 година.

Въпреки че живее в голяма къща в полите на Витоша с постоянен адрес, така и Марков „не може да бъде намерен“ за да изплати набъбналите близо на 12 000 лева, на които е осъден, на Стоян Томчев.

Това е „морала“ на лъжливия „бял вълк“.

Долна, позорна история на лице, което не е мъж. Ако беше мъж, а не плъх, нямаше да се крие без да поеме отговорността за това, което е извършил.

Сега в парламента нека прокуратура и ЧСИ да влязат, че белким го „открият“ да си плати масрафа.

АФЕРА предоставя на вашето внимание и документ от битността на Николай Марков в НСО.

Вижте какъв „профи“ служител е бил и с колко наказания е тоя „бял вълк“, дето се прави на „експерт“ по национална сигурност! Наказание до наказание! Пълен потрес!:

Afera.bg