19.04.2024

Анастасия Гешева

Бившият японски премиер Шиндзо Абе е прострелян смъртоносно по време на предизборна кампания с град Нага, Япония. Шансовете да оцелее са нищожни.
Япония е разтърсена до основи от това покушение, в търсене на път през блатото на световната ДД. В опит да се включи в НАТО, да се бие с Русия и да се справи с безпрецедентна икономическа криза.

Преди да опиша само един щрих от евро-атлантическата лудост днес, ще спомена думите на моят любим държавен ръководител, най-ужасния човек и болен диктатор, чието харесване ме прави ужасна и лош човек.
Той вчера каза – Ние все още нищо не сме започнали!

Много интересно.
Той издигна едно мишленце и Западът си изпука патроните по това малко картонче с мишленце, мъничка мишенка. Пяна пусна, оголи зъби и се втурна да громи и унищожава Русия. А тя още нищо не била започнала! Но ще започне. А у Западът патроните са на привършване.
Колко умен Запад.
Докато хора като Иван Бакалов ни убеждават как Русия е в изолация и умира, защото е изключена от най-големите пазари на планетата – европейският и американският – то нещата са съвсем различни, просто се чудя къде гледат тия хора, какво четат, къде живеят. Та докато Русия умира, изолирана от умния успял Запад, Зелената сделка на св. Грета приключи, въглищата и ядреното гориво са вече ЗЕЛЕНИ, ПОЛЕЗНИ И МНОГО ХУБАВИ, Германия търси начини да отвори Северен поток, правителствата падат. Не в Русия това, нали правилно обяснявам, не в Русия пада, на Запад падат. Значи Русия е изолирана, но Западът умира. Как става това, даже Иван Бакалов не може да обясни. На това му се вика ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ.

Лятото е, но имам чувството, че някои членки на ЕС няма да издържат психически до есента, представяйки си как точно ще се освободят от руски енергоизточници. И ще станат едни кълбета…. Рублите ще станат долари, както ядрените централи станаха зелен рай! Въобще не се съмнявам.

И какво ще правят сектата на Бакалов, Мария Спирова и Бимбалов, не знам, не знам….
У нас шансове за спасение няма. С тези дебили няма.
Вчера казаха – Газ няма, цената му ще е тройна, четворна, никой не знае колко точно, но всичко е ок, сичко 6.

Ей това, ако може Бакалов да ми го обясни, ще съм му благодарна!
Значи Русия още не била започнала!
Ами като започне?
Майко мила…..

Анастасия Гешева